Buna seara.As dori ,daca se poate,un raspuns la urmatoarea situatie.
Am o proprietate în judetul Calarasi.Am solicitat efecturea cadastrului si intabularii acesteia,numai ca nu am toata suprafata de teren conform Titlului de Proprietate,acum sînt blocat din aceasta cauza.O parte din teren l-am gasit la vecinii din stînga si dreapta proprietatii,acestia profitînd de faptul ca eu nu locuiesc în permanenta acolo,au mutat gardurile fara acordul meu.Dupa discutiile purtate cu ei nu am ajuns la nici o întelegere referitor la mutarea gardului.De la Primarie,Consiliul Local,mi s-a spus ca singura cale este de a cere obtinerea în instanta a mutarii gardurilor,ceea ce am si facut.Numai ca nici unul nu vrea sa cedeze,invocînd granituirea.Mentionez ca nu au acte pe portiunea pe care o cer eu,iar impozitul este platit la zi de mine.
Care este calea prevazuta prin lege de a recupera acest drept si ce trebuie facut în continuare?
Multumesc anticipat.
George.
In primul rand solicitati prin judecata, contravaloarea folosintei terenului la nivelul chiriei aplicata de primarie si bineinteles despagubiri. Se vor linisti imediat !
pentru aplicarea hotararii mergeti la executor.
Hotar mutat
jack electro
buna seara
am cumparat o casa cu terenul aferent (eu fiind proprietarul 3)de la proprietarul respectiv(proprietarul 2). acesta la randul sau a cumparat de la ... (vezi toată discuția)
Probleme drum acces
marius.m
Am un teren de 5100mp situat in spatele a 2 vile , calea de acces dintre vile este 2 m (limitat cu gardurile proprietarilor)si nu pot obtine certificat de ... (vezi toată discuția)