avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amenintare in vederea retragerii plangerii penale
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amenintare in vederea retragerii plangerii penale

Buna seara !

Am o speta . In urma depuneri unei plangere pentru amenintari am primit rapuns de la postul de politie precum ca persoana reclamata a recunocut ca m-a amenintat telefonic si mi-a adresat injuri . dar nu a fost sanctionat deloc , fiind luata ca o petitie plagerea mea . Iari am fost si am cerut consultarea dosarului si fotocopii de pe el ( fotocopii nu mi-au dat ca cica contin date personale si nu au ei timp sa imi stearga cu corectorul peste tot unde au date personale acesti indivizi ) . Am citit raportul politistului , in care scria clara ca persoana a recunoscut ca ma amenintat si adresat injuri , pe ordonata scra la fel dar pe declaratia persoanei reclamate scria clar ca nu ma amenintat niciodata .

Politistul de caz , a venit personal si mi-a adus raspunsul si mi-a zis si dumnealui ca a recunoscut persoana reclamata ! ( eu cu persoana reclamata sunt in judecata si aceasta persoana ma amenintat ca daca nu imi retrag plangera ma omora etc. )

Ce e de facut ?

Va multumesc frumos !
Cel mai recent răspuns: ContSters327384 , utilizator 21:40, 20 Noiembrie 2014
Eu am cerut clar , sa fi pedepsiti conform art. 208 alin. 2 (hartuire ) respectiv art. 206 ( amenntare ) .

Am depus deja contestatie impotriva solutiei .
Dar intrebarea mea e : " cum se poate ca pe raport si raspunsul care mi l-a aduc politistul sa scrie ca persoana reclamata a recunoscut ca ma amenintat si mia adresat cuvinte jignitoare , politistul zicandu-mi ca a recunoscut . Si pe declaratia aluia scrie ca nu ma amenintat ?
Sa inteleg ca ati primit ordonanta de clasare?
AM primit acel raspuns claic .. Ca PETITIA mea a fost inregistrata la Postul de politoie x . Ca persona reclamata a fost audiata si in declaratia a precizat faptul ca ma amenintat si mi-a aderat injuri . si ca promite ca nu ma va mai suna sa ma ameninte .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenintari cu moartea ! Andrei-Ionuț COCÎRLĂU Andrei-Ionuț COCÎRLĂU Buna seara ! Vreau sa va detaliez o stituatie pe scurt ! Acum 2 luni am depus plangere penala la Parchet deoarece mai multe persoane cu care ma judecam m-a ... (vezi toată discuția)
Fotocopii dosar ! ContSters327384 ContSters327384 Buna seara ! As dori sa fac si eu fotocopii de pe un dosar aflat pe rolul postului de politie \\" x\\" , dosarul este pentru amenintari si hartuire dar domnii ... (vezi toată discuția)
Propunere renuntare la urmarirea penala Andrei-Ionuț COCÎRLĂU Andrei-Ionuț COCÎRLĂU Buna ziua ! Intr-un dosar penal , in care am calitatea de parte vatamata , organele de cercetare penala au trimis ieri la Parchet dosarul , alaturi de ... (vezi toată discuția)