BUNA,SUNT DIN ARAD.SUNT IN LITIGIU CU VECINUL CARE SUSTINE CA PROPRIETATEA ESTE CONSTRUITA PE O BUCATA DIN TERENUL LUI,DEOARECE II LIPSESC 200 METRI PATRATI.EU AM ACTE PE CASA SI TERENUL DE LANGA. AM CHEMAT FIRMA DE MASURATORI TOPOMETRICE CARE AU EFECTUAT MASURATORILE SI AM FACUT SI PROCES DE INTARUSARE,MENTIONEZ CA SI EU AM LIPSA 6 METRI PATRATI.VECINUL M-A DAT IN JUDECATA INITIAL CA AM ACAPARAT DIN PROPRIETATEA LUI SI ACUM AVEM PROCES PENTRU GRANITUIRE.ESTE NECESAR SA CHEM SI EU AVOCAT CARE SA MA REPREZINTE?E POSIBIL CA LA INFATISARE JUDECATORUL SA-I DEA DREPTATE LUI??????
problema e urmatoarea...vecinul e pe colt..si... intre noi si nu numai aici nimeni nu are ingradit,iar urmatoarea casa e a mea si casa lui pe cealalta strada.eu sunt pe astalalta strada..eu vad practic din casa intr-o parte gradina lui...avem o copie de la cadastru si pe harta de la cadastru se vede ca locul lui e mai mic...DAR a zis(vecinul) ca harta lor nu e buna...ca am dat mita...a adus injurii...vreau sa stiu daca e posibil ca judecatorul sa-i dea lui cand se va face granituirea..va rog ajutati-ma sunt ff stresata...pot ramane fara spatiu dupa spatele casei pana in capatul gradinii?ei la inceput cand am cumparat casa au respectat limitele,din 2008 eu practic chiar daca stiam cat am chemand masuratori autorizate sa faca lucrul acesta, NU AM FOLOSIT ACEA PORTIUNE DE TEREN.am dovezi (poze,am filmat)ca EI L-AU FOLOSIT pana acum cand ne-a dat in judecata.eu cred ca a asteptat sa moara fosta proprietara care a stat inaintea noastra care putea spune adevarul pentru ca sotul si cumnatul ei au construit casa si si-au lasat 1 metru dupa casa.FOSTA PROPRIETARA A MURIT IN ACEEASI LUNA CAND AU FACUT PLANGEREA ....A POATE AJUTA SI ACEST LUCRU????
Judecatorul se ia după actele ce le aveți si după declarațiile martorilor.Nu contează ca el are mai putin teren mai ales ca nici dvs. nu aveți in plus teren fata de acte
buna ziua din nou:)am din nou o problema...tot cu acelasi vecin...cu care din pacate nu s-a rezolvat nimic,in sensul ca tribunalul a desemnat 2 experti care sa ne masoare si pana in prezent nu s-au prezentat nici unul...cat se mai poate amana?????si din ce cauza nu vin????se pot face ceva smecherii????....va rog frumos sa ma ajutati in acest fel...
acum acelasi vecin mi-a depozitat langa geam gunoi de la vaci(mentionez ca pe terenul lui)chiar la limita de teren pentru care sunt data in judecata.vine un miros ff greu si urat mirositor,distanta dintre gunoi si geam e maxim 2,5 metri.am facdut o reclamatie la primaria de domiciliu....dar m-ar interesa ...daca primaria nu-l poate face sa-si mute gunoiul(care e deja de o saptamana) il pot da in judecata???sau nu se merita la cheltuieli ???ce se poate face in acest caz????va multumesc frumos anticipat...o zi cat mai frumoasa
tot eu sunt...as vrea sa stiu daca se poate(in cazul in care masuratorile care se vor face sunt in favoarea mea.... adica CORECTE) cumva in ceva mod sa-mi recuperez banii...pentru ca ,am inteles ca granitiurea se plateste in cote egale si am dat deja in avans...DAR,ma repet in cazul in care eu am castig..as vrea sa-mi recuperez banii dati pentru ca nu mi se pare CORECT SA PIERD BANII DACA AM TOATE ACTELE SI MASURATORILE CORECTE...VA ROG FRUMOS SA MA AJUTATI SI IN ACEST FEL...SI MAI AM DOVADA in sensul ca de cand am chemat firma de topo si mi s-a facut procesul verbal de trasare a terenului eu am pozat si filmat cat foloseste vecinul din terenul nostru pentru ca mi se parea INACCEPTABIL nesimtirea de care dadea dovada ca folosea ca si cum nu ar fi existat nici un tarus care sa delimiteze hotarul...si in plus am si martori care pot spune acest lucru ca el a folosit terenul meu pentru care tot el m-a dat in judecata...eu am intrat in depresie si de 3 luni fac tratament de la medicul psihiatru...pot sa-l dau in judecata intr-un fel sau altul(tulburarea linistii mele,tulburare de posesie etc.)