Am CIM pe perioada nedeterminata incheiat in 2008, in diverse ocazii angajatorul mia schimbat programul de lucru fata de cel din CIM care este specificat clar de la 8-16.Fabrica se afla inafara orasului si la vreo25de km de localitatea de domiciliu.In 2013 am acceptat un program de la 12la20 seara ca sa nu ma mai cert cu ei.In 2014 sa imbolnavit tatal meu si apoi a decedat eu fiind obligata sa fac naveta in localitatea de domiciliu.Ca safac acel program schimbat am locuit la soramea in oras caci la 20 seara nu mai am cu ce ajunge la localitatea de domiciliu.De curand sa imbolnavit si mama si necesita supraveghere permanenta, eu locuiesc in casa cu ea ,ziua ma ajuta familia eu nefiind casatorita dar e necesar sa continui naveta si sa o asist pe timpul noptii dandu-le p[osibilitatea celor din familie sa ajunga la casele lor.Mentionez ca schimbarea de program nu este caz de forta majura si nici necesitate ci doar o toana a angajatorului ,revenirea mea laprogramul normal neafectandui cu nimic.Intrbare, deoarece ei incearca din nou sa-mi schimbe programul si nu ma pot intelege cu ei omeneste ce pot sa-mi faca daca refuz acel program?Ma pot da afara?Mentionez ca doar mie mi-u facut acest program si il consider discriminatoriu deoarece colegul si seful meu fac program normal , li se deconteaza naveta cu masina proprie.Am 50 ani si mereu ma ameninta ca daca nu fac ce vor ei sa-mi dau demisia.Pana acum am rezistat dar nu stiu ce va urma.Nu am unde pleca si trebuie sa -mi ajut mama.Va rog mult un sfat.
Multumesc