avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Executare silita
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Executare silita

In 2008 am facut un imprumut la o banca . am facut doua amanari de plata care trebuiau platite in ultima luna de contract . Dar am facut rescdentare si ultima luna de contract este in mai 2016 . Am actul de la banca care scrie ca sa redus rata si restul contractului ramane neschimbat . Eu am platit ratele in continuare ,dar ei au zis ca trebuiau platite amanarile in mai 2013 . De atunci imi creste majorari . Ma-u dat la o firma de recuperare care ma ameninta ca ma executa silit daca nu platesc 1300 lei . Pot sa ma dea afara din casa pana in aprilie 2014 . Unde sa ma adresez ,ca eu tot le-am zis la recuperatori ca banca a gresit ,dar nici nu vor sa auda . Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: ASISTENTAEXECUTARE.RO , Avocat 22:37, 21 Noiembrie 2014
Verificati temeinic clauzele contractual negociate initial si pentru reesalonare
Daca apreciati ca vi de impune abuziv suma si se aplica penalitati,sesizati oficial autoritatea de protectia consumatorului
Buna seara,
trebuie verificat contractul si dupa daca exista clauze abuzive puteti sa actionati in instanta banca.
O sa asteptati mult si bine un raspuns de la protectia consumatorului.
Mergeti cu acel contract la cineva care lucreaza pe asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Litigiu cu banca bulg1 bulg1 care sunt taxele abuzive impuse de banci,cum si daca pot fi recuperate si daca da,care ar fi durata procedurii(cat dureaza procesul) pana la recuperare (vezi toată discuția)
Banca actionata in judecata opris romeo opris romeo In conditiile in care am cerut scris bancii o reesalonare,amanare a imprumutului ipotecar care mi-a fost acordat acestia au refuzat pot actiona in istanta ... (vezi toată discuția)
Credit "neachitat" myryam myryam Buna ziua, Tatal meu in anul 2007 a cumparat produse de uz casnic prin credit bancar in valoare de 600 lei de la magazin ,ratele platindule la Banca si nici ... (vezi toată discuția)