avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 982 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... banca actionata in judecata
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

banca actionata in judecata

In conditiile in care am cerut scris bancii o reesalonare,amanare a imprumutului ipotecar care mi-a fost acordat acestia au refuzat pot actiona in istanta banca cerand o reesalonare din partea justitiei? va multumesc:sorry:
Contractul de credit are stipulate drepturi si obligatii, daca partile nu le respecta si nici nu ajung amiabil la stingerea conflictului ivit se adreseaza instantei oricine este leazt in drpturile sale.

Solicitarea dumneavoastra paote sa aiba doar doua solutii iar banca s-a pronuntat sa va acorde reesalonarea.
Daca aveti argumente care nu au fost analizate de catre banca puteti sa va adresati justitiei, dar din experienta proprie pot sa spun ca ... bancile angajeaza de regula firme de avocatura de top iar justitiabilii nu prea au sanse ... dar poate sunt doar subiectiva fiind patita :((
Inca nu am primit nici un raspuns de la banca,eu le-am explicat ca urmeaza sa incasez sa pot sa achit creditul dar banuiesc ca va fi un raspuns negativ.Nu ma deranjeaza firma de avocatura acelasi lucru il pot face si eu.Aveti idee ca timp si financiar ce ar insemna o asemenea actiune in istanta(fac referire la taxe) Banca poate demara procedura de executare silita dupa ce i actionez in istanta? va multumesc#-oX-(
Ultima modificare: Luni, 9 Noiembrie 2009
opris romeo, utilizator
studiati contractul de credit mai atent, referitor la modificarea contractului, a dobanzii, clauza de forta majora , etc ...

pt ca da criza economica este o forta majora care va aduce in imposibilitatea de a plati ratele... nu a fost prevazuta de dvs, dar este si vina bancii care a acordat credite fara sa isi ia masuri de precautie.

asteptati sa se scurga termenul de 30 zile de cand au primit adresa dvs si apoi incercati cu o plangere la protectia consumatorului (in functie de raspuns)
Banca poate demara procedura de executare silita dupa ce sunt actionati in instanta ptr. refuzul de a reesalona un contract de credit?Va multumesc
incearca sa mergi in instanta tinand cont de clauze abuzive.

Alte discuții în legătură

Timbrare rezolutionare antecontract clauze abuzive danasimo danasimo Buna dimineata, Vreau sa reclam clauzele abuzive dintr-un antecontract de vanzare cumparare imobil nou si sa obtin anularea lor sau rezolutiunea ... (vezi toată discuția)
Clauze abuzive Matei Eugen Marius Matei Eugen Marius Daca intr-un contract de credit dobanda variabila este considerata clauza abuziva, judecatorul nu are dreptul sa modifice clauza ci este obligat sa o elimine ... (vezi toată discuția)
Executat silit- fara bunuri in proprietate yoanna2002 yoanna2002 Buna ziua. Am contractat un credit de nevoi personale in franci elvetieni in 2008. Am achitat pana in octombrie 2012, apoi nu am mai avut posibilitatea de a ... (vezi toată discuția)