avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titlu de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titlu de proprietate

Buna ziua,sunt Cozma Stefan si va rog sa ma ajutati cu un raspuns in urmatoare problema: am primit astazi titlul de proprietate pe pamint(pina acum afost la tara la o varisoara).Actul de proprietate este pe numele tatalui meu si pe spate eu si fratii mei suntem trecuti ca mostenitori.Problema este ca numele tatalui meu este trecut gresit Cosma in loc de Cozma,desi pe certificatul de deces scrie clar Cozma.Si numele meu si a fratilor mei este trecut tot Cosma iar prenumele uneia dintre surori este trecut Clemansa cind de fapt pe ea o cheama Constanta.Ce trebuie facut ca numele sa fie scrise corect? Va multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 21 Noiembrie 2014
cozmastefan, utilizator
Cel mai recent răspuns: lukacs , utilizator 14:58, 21 Noiembrie 2014
cereti un act de rectificare la emitent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbaterea mostenirii! ContSters312311 ContSters312311 BUNA!ce sar putea face in cazul meu!As dori sa fac acte de proprietate pe casa si pamintul de la tara,sintem 2 frati si trei surori,tata traieste ,mama e ... (vezi toată discuția)
Titlul de propietar MitreaINastase MitreaINastase in situatia in care pe titlu de propietar prenumele a fost trecut gresit de de catre autoritatile care l-au eliberat ce se poate face pentru a se elibera un ... (vezi toată discuția)
Succesiune teren esanu doina esanu doina Buna ziua, In urma decesului bunicului meu, tatal meu, unic mostenitor, a dorit sa faca succesiunea unui teren agricol si a casei parintesti, dar s-a ... (vezi toată discuția)