avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Data in judecata pe nedrept
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Data in judecata pe nedrept

Buna ziua,
Mama mea se confrunta cu o problema zilele acestea: ea locuieste intr-un sat si are un mic magazin. O vecina a tot venit si s-a certat cu ea pe motiv ca mama mea ii vinde mancare si bautura sotului ei, cu care este in divort. Mama a tot gonit-o si cand a venit a treia oara cu injuraturi si blesteme, i-a spus ca daca nu pleaca o sa cheme politia si ca ii rupe picioarele daca o mai prinde pe la ea la usa.
Acum vecina respectiva e ofticata, asa ca s-a dus sa o dea pe mama in judecata pe motiv ca ar fi lovit-o peste mana. Si-a scos si certificat medico-legal.
Mama nu a lovit-o, nici nu i-a atins vreun fir de par.
DIn pacate nu au existat martori, practic e cuvantul uneia impotriva celeilalte, cu mentiunea cu vecina respectiva e cunoscuta pentru scandalurile cu toti vecinii.
Cum se poate apara mama? E cazul sa isi ia un avocat?
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Psihosex , utilizator 01:12, 24 Noiembrie 2014
Incercati sa o chemati pe vecina la mediere ptr impacare
Sa discute mama cu vecina in particular dar sa inregistreze totul (video si audio). Sunt pixuri, brelocuri, ursuleti ... cu camera si sunt sub 100 lei. Daca o face sa recunoasca ca a mintit cu lovitura a rezolvat. Pe viitor montati camere de supraveghere la magazin.
Daca totusi se ajunge la mediator sau si instanta, sa rugati avocatul sa va explice si sa utilizeze in pledoarie principiul "In dubio pro reo" !..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gonita din casa de sot lilianacatana lilianacatana ....aseara am plecat cu fiica mea la maicamea la 18 km de domiciliul meu,sotul meu ma ameninta ca maine seara cand ma voi intoarce nu o sa ma mai primeasca in ... (vezi toată discuția)
Cum pot revoca mandatul unui presedinte de asociatie condamnat penal? marilyn31 marilyn31 Pot cere in instanta pe procedura de urgenta ridicarea mandatului Presedintelui Asociatiei de Proprietari in baza unei sentinte penale a TMB, care il condamna ... (vezi toată discuția)
De ce patrula de politie chemata la 112 cerceteaza un caz de vatamare corporala fara a tine cont de ce declara victima ??? Iohan71 Iohan71 Asta vara am oferit locuinta spre inchiriere la o echipa de muncitori( patronul mi-a adus initial 2 muncitori) si am convenit cu acestia ca in contul chiriei ... (vezi toată discuția)