avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... contract munca
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

contract munca

Va rog , sa ma lamuriti pentru urmatoarea situatie :
S-a emis o DECIZIE de incetare a unui contract de munca . Aceasta a fost redactata in 2 exemplare : 1 pentru angajator( original) si 1 pentru fostul angajat (original ).
- acesta a primit exemplarul prin posta, ulterior contestind decizia in instanta .
-in instanta a fost constatata situatia ca la exemplarul fostului angajat, la ART 3 lipseste inscrisul de mana referitor la durata preavizului in zile si mentiunea
: data de la care curg aceste zile si data la care se termina aceste zile. ACESTE inscrisuri de mana existind pe decizia angajatorului.

Drept pentru care reclamantul a deschis un dosar penal impotriva contabilului pentru fals in acte oficiale .

Aceasta omisiune a inscrisului mai sus mentionat de pe decizia fostului angajat poate face obiectul unui dosar penal ? Contabilul spune ca efectiv in graba a omis acest inscris referitor la durata preavizului si datele calendaristice de pe exemplarul oficial al fostului angajat .

Va multumesc mult .
Cel mai recent răspuns: ioanandrei , utilizator 07:21, 23 Noiembrie 2014
In ce consta infractiunea?
ACUZATIA : FALS IN INSCRISURI OFICIALE .

Multumesc .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce inseamna fals prin omisiune dany_dany dany_dany Daca partea adversa prezinta ca proba la dosar un email de-al meu din care a scos toate paragrafele care il incrimineza, se poate vorbi de fals prin omisiune? (vezi toată discuția)
Politia rutiera arad : fals in inscrisuri oficiale. Razvan.T Razvan.T Buna ziua. Am semnat cu buna incredere un proces verbal emis de IPJ Arad. Rubrica mentiunilor pe procesul verbal in original aceasta rubrica este goala. In ... (vezi toată discuția)
Contract indididual de munca - nelamurire Nina1 Nina1 Poate fi angajata o persoana in cadrul unei firme ce are ca domeniul de activitate \"Activitate de consultanta pentru afaceri si management\" in functia de ... (vezi toată discuția)