avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 190 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Caut domn avocat sub conditile acestea!
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Caut domn avocat sub conditile acestea!

Buna seara,

M-am saturat dupa atea discutii pe forum ..am trecut printr-un proces deja stiu ce inseamna si in momentul de fata trebuie sa intru in alt proces pentru a putea sa dorm linistita.

Am 5-6 plangeri la politie care la parchet au fost inchise.(nu prezint vrun pericol si etc.) efectiv lispa de probe ca doar vorbele nu se cos la dosar.
Sunt divortata de 2 ani de fostul sot si am un copil de 7 ani. El nu s-a interesat niciodata la scoala de ea, etc.

Acu fiind la al doilea proces nu vreau sa dau si va implor puneti-va si in locu meu sute de milioane sa ma plimb la politie iar.

Asa ca -mi doresc atat :

Daca pentru calomnie se poate face ceva in conditiile in care pot dovedi cu acte ca a mintit , sa se ceara despagubiri.( Voi plati onorariu de 1000 de lei iar din despagubiri eu nu vreau decat 1500 lei( adica onorariu si 500 de lei ca am suferit atatea luni, restul nu ma intereseaza cat va cere domnu avocat este a dumnealui).

2)Al doilea proces :

1. Tatal sa vina la domiciliu meu sa-si vada copilul .( Fata de copilul meu am o responsabilitate si atunci chiar daca legea va hotara asa cand va vrea ea sa mearga va merge..dar asa am sa scap de plangeri aberante si de imbolnaviri si etc)

La acest proces voi plati onorariu de 1000 de lei iar daca domnul avocat castiga procesul ii voi da cat imi cere.Dar doar la final de proces cand la castigat.

Lucrurile sunt simple orice dovada va dori o voi pune la dispozitie.

Am ajuns sa cer asta fiindca a inceput sa-mi cada paru sa nu am linistite ....si am avut deja 2 procese cu zeci de milioane cheltuite (banii pe care daca ii puneam in cont fetita avea deja facultatea sigurata) incat vreau siguranta.

Sper sa nu jignesc pe nimeni dar acum stiu ce-mi doresc.

Vreau dreptate , vreau ca tatal copilului sa fie tata.

Va multumesc si astept cu interes .

Cel mai recent răspuns: mihalea223 , utilizator 00:42, 22 Noiembrie 2014
Solutia in cazul dvs. este sa mergeti la un cabinet de avocat la o consulatie in care sa detaliati ce procese ati avut, de ce ati mers la politie etc si ce doriti de fapt, si veti primi raspunsurile corecte, respectiv daca se poate sau nu , sa obtineti ceea ce doriti dvs.
Din cate inteleg va impotriviti unui program de vizitare a minorei . Nu veti castiga un astfel de proces .Legea permite parintelui caruia nu i s-a incredintat minorul , sa poarte legaturi firesti cu acesta in cadrul unui program , daca parintii nu se inteleg. Avand in vedere ca minora are 7 ani , instanta va stabili un program cu luarea minorei la domiciliul tatalui . Nu este nimic rau in asta, iar atitudinea dvs. face mult rau copilului pe care il puneti intr-o situatie dificila. Consultati un psiholog si va spune acelasi lucru. Fostul dvs. sot va ramane tatal fetitei toata viata, mai devreme sau mai tarziu copilul il va cauta .Cautati sa-i faceti copilului o viata frumoasa si linistita si cadeti de acord cu fostul sot asupra unui program de vizitare .Nu il denigrati in ochii copilului pe tata si cautati sa uitati conflictele care au condus la divortul dvs.
Da, in mod normal asa s-ar proceda dar ar cheltui prea multi bani.

Cred ca a aprocedat corect din punctul sau de vedere si arata exact ce si cum.
Adica avocatul poate accepta sau nu...

Tot la fel putea sa ceara altceva.

Mie imi pare corect cum a procedat.
Domnule cazacuioana, nu m-am opus niciodata sa-i dau copilul dar daca fostul sot vine in a 3 saptamana cand el are a 2 si a 4 saptamana din luna sa ii dau fetita ca ASA Are chef, Da ma impotrivesc.Are nevoie de "Jucarie" ca are diverse motive de lauda, un botez sau o nunta.
Daca fostul sot imi aduce copilul bolnav, lovit, dupa un weekend la el...si el vine odata la 5 luni sa-si ia fata e normal sa-i cer sa-mi scrie ca a venit sa -si ia copilul fiindca are tendinta de a fabula .

Deci nu stiu de unde a-ti dedus dumneavoastra ca eu m-as impotrivi ...Repet AM 5 plangeri la politie care POT DOVEDI ca nu sunt fondate...si ca LEGAL nu incalc nici o PREVEDERE.

Exemplu azi ...am fost chemata la politie si iar am plangere fiindca in martie sau aprilie el a hotarat prin alta plangere ca acesta este al 3 lea weekend (vorbim de cazurile cand luna are 5 saptamani)....
acum imi face plangere ca este al 4 lea...( din august 22 cand a adus-o bolnava de pneomonie nu mai venit)..Defapt nu a mai sunat sa cobor fata!!!..Usa la apartament este inchisa(nu este BLOC.este un apartament in vila...s-a pus o iala de cand ne-a fost spart un apartement din cele 6 existente)..cand vrea intradevar sa o ia, SUNA!!...dar cica a mai fost odata prin octombrie si nu a putut intra in VILA..Nu a sunat, a mintit politia si nu a dat numarul sa fiu SUNATA pe motiv ca nu stie numarul meu..sau alte aberatii)....Eu nu stau la fiecare 2 weekenduri cu copilul afara in frig...ca el ba vine ba nu vine..si poate sa vina incepand cu ora 17 pana dumina ora 19, deci de vineri pana duminica sa stau afara...e anormal..E simplu suna, da SMS si se rezolva PROBLEMA!!!

Repet Nu ma opun hotarari de divort!! Am spus, pot dovedii ca am dreptate cu ACTE nu cu vorbe false si mincinoase ca dumnealui.

Am martori ce nu e MAMA sau TATA

Iertati-mi scrisul ....poate nu pun virgula unde trebuie sau gresesc vrun cuvant dar va implor sa fiu inteleasa!!!

Eu niciodata nu l-as jigni in fata copilului meu, in momentul de fata copilul meu nu are acces la ceea ce scriu.Si va contrazic nu este TATA nu cred ca de nebuna as ajunge sa CER ASTA...Eu am scurtat spunand doar ceea ce am scris!

Ps. Eu aici nu am mai detaliat, am spus ceea ce-mi doresc si daca exista un domn avocat care considara ca ma poate reprezenta asa. Repet Tot ce va cere domnia sa ca dovezi ii VOI ADUCE atunci este OKY. Acum nu mai e vorba de vro poveste.

Daca nu as avea dovezi PALPABILE sa dovedeasca ca nu este tata si ca ceea ce cer este in dezavantajul copilului, sau daca mi-as face fetita sa sufere vr-un pic as fi stat in banca MEA.

Ps www.avocatnet.ro (este un site plind de domni avocati ) asa ca acum consider ca merg defapt la toate cabinetele odata.

Ps . In prima de sus am spus 1 proces pe urma 2 ( este vorba de proces divort custodie si ordonanta facuta in timpul procesului) acu ca e 1 sau 2 deja le-am avut ...ce am castigat a fost ceea ce am acum!! Umilita pe la sectii si o pensie alimentara de 200 lei, dar am cheltuit enorm. Poate ca asa am cerut atunci fiind primu proces sau poate ca asta a fost solutia atunci.Acum stiu ceea ce VREAU si mai stiu ca in Romania daca merg la 10 cabinete de avocatura sunt deja 1000 lei...si fiecare domn avocat va spune ca POATE .Si se vor duce iar zeci de milioane si ma trezesc la final ca defapt am reinceput acelasi lucru.NU..

E ca la piata ...orice dovada va fi necesara voi DA, nu voi minti si voi scoate toate actele necesare care imi vor fi cerute.Deja m-am interesat si la tot ce am as avea castig de CAUZA!!!..
Va multumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Noiembrie 2014
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodia comuna sau discrimanare? mihalea223 mihalea223 Cand am terminat procesul ce fericita eram ca am castigat. Acum dupa 1 an jumate mi-am dat seama ca defapt nu am obtiunat NIMIC.Si toti vor sari in capul meu ... (vezi toată discuția)
Doresc sa mi se incredinteze copilul minor, ce pot sa fac? MY MY am nevoie de un sfat,consilierea unui avocat sau sa ma si reprezinte...vreau sa intentez proces fostei mele sotii pentru o educatie intarziata a copilului...am ... (vezi toată discuția)
Custodie comună Adriandrumas Adriandrumas Sunt tata am o fetiță de 9 luni suntem in divorț am facut ordonanță PREȘIDENTIALA si mia facut programul de 2 ori pe săpt in fiecare luni si vineri de ... (vezi toată discuția)