avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... companie din strainatate in romania
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

companie din strainatate in romania

Am deschis o companie cu raspundere limitata in Marea Britanie. Doresc sa pot intra in contracte si parteneriate cu societati si asociatii din Romania. Mai mult, doresc sa deschid un cont bancar in lei la o banca din Romania pentru aceasta companie. Ce trebuie sa fac pentru ca aceste lucruri sa fie posibile?
Cel mai recent răspuns: adema1980 , utilizator 11:54, 22 Noiembrie 2014
Puteti avea relatii comerciale in euro fara sa aveti cont bancar in Romania. Daca totusi doriti sa coordonati afaceri de-aici si nu din UK, ar trebui sa infiintati un dezmembramant aici in tara.
Pentru mai multe detalii mergeti la ONRC. Au birouri de consultanta specializate.
Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Noiembrie 2014
adema1980, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot sa imi mut afacerea pe o firma offshore? Amandineig Amandineig Va salut, Mi-a intrat in cap ideea sa imi deschid o firma offshore...problema este ca nu prea am habar cu ce se mananca astea, asa ca ii rog mult pe cei ... (vezi toată discuția)
Cod caen pt admin/asistent personal pentru companie din uk AlexandraV040420 AlexandraV040420 Buna ziua, Doresc sa lucrez din Ro pentru o companie din UK pentru care am lucrat anterior, dar cand locuiam in Londra. Am lucrat ca ... (vezi toată discuția)
Cont bancar pfa as_cj as_cj Buna ziua, Tocmai mi-am infiintat un PFA si as avea niste intrebari. 1. Este nevoie sa deschid un cont business prin care sa incasez veniturile ca si ... (vezi toată discuția)