avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... cum depistez furtul din apometre?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

cum depistez furtul din apometre?

de curand am fost rugat de adm. sa il ajut la verificarea indexelor de la apometre din bloc.cum pot sa depistez daca cineva fura?cum sa verific?mentionez ca lunar cel putin 200m/c sunt lipsuri.
Cel mai recent răspuns: nicolae1972adrian , utilizator 13:48, 28 Ianuarie 2020
Va supraestimati!
peraspera a scris:

Va supraestimati!

De unde ati scos aceasta ?
Nu cred ca am spus ceva despre mine in raspunsul pe care vi l-am dat?
M-ati rugat sa va ajut sa platiti la asociatie si am venit cu unele sugestii.
Poate nu am fost inspirat. Poate nu puteti sau nu vreti sa recurgeti la nici o modalitate de plata din cele sugewrate de mine. Este in regula.
Dar eu nu m-am evaluat, estimat sau supraestimat ! Care este sensul expresiei folosite de dv si ce legatura are cu mine , in conversatia purtata cu dv ?
Domnule adrian..observ ca mergeti pe mica negociala intre proprietarii fraieri si atotputernicii dib conducerea asociatiei. Stiti ca la infiintare,asociatia este obligata sa deschida un cont? Ca nu prea se depune este alceva.
In al 2 lea rand..recititi 23o si veti obs ca ...asociatia trebuie sa aiba un sediu,o adresa..stampila...etc.De asemenea ,pt indemnizatia primita,administratorul trebuie sa aiba un program de functionare .
Nu este vb de supraestimare,ci de neaprofundarea legislatiei cu bune sau rele intentii.
Ati scris...Trimiteti banii prin posta si pe mandat explicati si ce reprezinta suma. ..Pe ce adresa?a lui X-ulescu? Ati gasit in as dvs o lipsa de 600.000lei..si spuneti ca a fost o mica greseala...ce ati facut cu diferenta?
Nu va suparati,dar asta e...
Se pare ca nici unul nu suntem in stare sa exprimam clar ceea ce dorim sa spunem, altfel nu inteleg cum ajungem sa ne contrazicem pe lucruri care nu sunt "asa cum ni se pare"
Dle expert1205, nu au nici o legatura acuzatiile dvs la adresa lui @adriantot cu cele scrise de dansul. Dupa ce initial s- au dat tot felul de indicatii "legale", pur si simplu dansul a insirat solutii practice, doar, doar, una din ele sa rezolve problema.
Daca asa nu , nici asa nu, spuneti dvs cum. Trebuie sa ajungem la o solutie care sa- l ajute pe un om aflat in dificultate.
scuze..intradevar am deviat de la subiect

Alte discuții în legătură

Verificare metrologica apometre apa rece - solutii florin555 florin555 Buna ziua, Avem o asociatie de proprietari mica (14 apartamente). Am avut pierderi mari la apa si s-a decis efectuarea verificarii metrologice a ... (vezi toată discuția)
Pierderi de apa LucianSandu LucianSandu Buna ziua Daca ma puteti lamuri cu o problema... Asociatia de proprietari are pierderi la apa si aceste pierderi se pun la plata pentru fiecare ... (vezi toată discuția)
Consum apa nedeclarat Xerxes77 Xerxes77 Buna ziua. Locuiesc la bloc, si am o problema cu modul in care se calculeaza cheltuielile cu apa. Toti vecinii au apometre, niciunul nu este verificat ... (vezi toată discuția)