avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire PFA
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire PFA

Am o executare silita emisa de Finante. Am un PFA contabil autorizat inactiv. As dori sa reactivez acest PFA si as dori sa stiu ce ar trebui sa virez la finante pentru titlul executoriu pe care il am. Momentan sunt salariata si societatea vireaza 1/3 din salariul net.
suma este destul de mare si nu pot sa virez toti banii , deci va trebui sa virez lunar. pot vira tot 1/3 din venitul net lunar sau din venitul brut? aici este dilema
Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Noiembrie 2014
cmgroup_08, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 15:12, 22 Noiembrie 2014
Virati ceea ce este inscis in executarea silita.
Reactivarea PFA nu cred ca ar fi conditionata de datorie.
Mergeti si vorbiti cu cei de la ANAF si apoi reveniti.
Sa va notati si temeiuri legale daca sunt probleme.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cuantum datorii executate - studiu de caz mamalui matei mamalui matei Va rog frumos sa ma ajutati sa imi calculez care sunt sumele ce pot fi retinute legal din salariul net. Va descriu urmatoarea situatie: Persoana ... (vezi toată discuția)
Infiintare a popririi anymaryh anymaryh Buna ziua! Va rog sa ma ajutati in urmatoarea situatie : in calitate de angajator , am primit de la serviciul de impozite si taxe locale adresa de ... (vezi toată discuția)
Salariu in contul sotiei smart28 smart28 Buna ziua. Am probleme cu achitarea datoriei catre banci (un credit de nevoi personale simplu). Momentan primesc salariu \"in mana\", insa va trebui sa imi fac ... (vezi toată discuția)