Exista posibilitatea ridicarii personale sau prin avocat de la tribunal a deciziei instantei cu privire la introducerea apelului de catre parat sau este obligatoriu sa astept notificarea prin posta?
Mentionaez ca procesul a fost castigat pe fond la tribunal cu drept de apel in 30 de zile. Paratul a indrodus apel in a 30 zi, cu scopul vadit de a trage de timp si a intarzia pe cat posibil pronuntarea unei sentinte definitive. Apelul se va judeca acum la Curtea de Apel si as fi dorit obtinerea unui termen de judecata cat mai curand posibil.
Atata timp cat nu are inters si este in termen, nu aveti ce face. Este o practica in a tergiversa judecata, mai ales daca nu se poate lua vreo masura impotriva acestuia, fiind inlauntrul termenelor procedurale.
Multumesc pentru raspuns, insa nu am inteles daca termenele procedurale se refera si la comunicarea sentintei tribunalului.
Eu am aflat de introducerea apelului de catre parat (Casa Judeteana de Pensii) de pe internet (am cautat pe site-ul tribunalului dupa numarul dosarului).
Intrebarea ar fi daca sunt nevoit sa astept comunicarea sentintei prin posta sau o pot ridica personal de la tribunal.
Cu multumiri,
AM
30 zile apel
mirceani
Am castigat un proces la judecatorie impotriva unei primarii.
Judecatoria a expediat hotaratea instantei cu stampila postei 17 martie.
Stampila de primire a ... (vezi toată discuția)