avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... nedumerire cu ARDAF
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

nedumerire cu ARDAF

am o posibila dauna totala, dar cei de la ARDAF spun ca poate dura si 6-8 luni pana primesc raspuns si implicit banii . Pot sa faca asta?
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 23:43, 31 Mai 2009
Contractul de asigurare l-ati citit?
prioan a scris:

am o posibila dauna totala, dar cei de la ARDAF spun ca poate dura si 6-8 luni pana primesc raspuns si implicit banii . Pot sa faca asta?

Dauna totala de care? RCA sau CASCO, sau bunuri?
:offtopic: Ati mai deschis un topic cu aceeasi problema

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dauna totala Matei Eugen Marius Matei Eugen Marius In data de 20.02.2010 cumnata mea a fost implicata intr-un eveniment rutier, autoturismul personal fiind dauna totala. Evenimentul rutier s-a produs din vina ... (vezi toată discuția)
Rca BOBY25 BOBY25 am o problema cu bcr asigurari.am fost implicat intr-un accident rutier,am facut constatare amiabila,baiatul a recunoscut ca este vinovat,am deschis dosar pe ... (vezi toată discuția)
Casco tantelu tantelu Am cumparat o masina in leasing, si in urma unui accident de masina , pentru care eu nu am fost vinovat am descoperit ca nu am Asigurare Casco. Am in ... (vezi toată discuția)