avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 992 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Executare silita dupa divort pentru datorii comune
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Executare silita dupa divort pentru datorii comune

cum pot face pe cineva sa isi aduca aminte de datoriile comune?mai concret am luat un credit de nevoi personale pe numele meu,prin 2006,mentionez ca nu am achitat nimic,si mam trezit executat,problema e ca intre timp am divortat,dar am ramas bun de plata eu?ea imi spune ca nu e pe numele ei,nu ma poate ajuta,stiu ca parca era ceva cu bunurile comune,parca mentionez ca nu am facut partaj?am si doi copii,iar ea este obligata la plata pensiei alimentare,binenteles ca nu a achitat nimic de un an?am mers si la executor pt pensie,am platit ca sa ii puna proprire pe salariul,si binenteles ca mi sa spus ca nu o gaseste?daca nu imi punea proprire pe salariul pt credit,o lasam in pace dar asa ce sa fac/sau cum? va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cris1971 , utilizator 23:07, 9 Decembrie 2014
multumesc o sa incerc si cu plingerea penala,va multumesc
Recent am avut de facut si eu plangere pentru abandon de familie, din experienta mea, treceti d-voastra mai repede pe la ei dupa ce depuneti plangerea si nu uitati sa treceti si un nr de telefon, eu am uitat si nici n-am mers sa vad ce-i cu ea asa ca s-a lungit destul de mult treaba, din august, abia acum 2-3 saptamani a venit politistul acasa sa ma cheme la declaratii (am uitat sa-i scriu nr de telefon in plangere). Se pare ca se misca repede acum, preluase cazul de la colega lui de asta durase mai mult, depinde si de omul la care cade dosarul, politistul la care e dosarul meu mi-a spus ca poate pana la sarbatori se trezeste cu surpriza fostul meu sot. Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concubinaj urmat de casatorie si partaj- credite/datorii puyutzul puyutzul in anul 2008 am cunoscut o fata in anul 2009 ia a plecat in spania ca sa castige un ban si sa-mi trimeata pentru a achita unele datorii la bancii pe care ni ... (vezi toată discuția)
Datorii naf naf am facut un credit la un neam de al meu care nu a mai platit de un an si ceva si acum ma streseaza cei de la eos .leam explicat care este situatia dar aia de ... (vezi toată discuția)
De unde stiu cand datoria s-a prescris? maryn1982 maryn1982 am si eu o intrebare am avut un abonament nu mai stiu anul dar cred ca in 2009 2010 la cosmote in care am avut o factura de 420 roni si nu am mai ... (vezi toată discuția)