avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 355 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Prestare servicii IT catre firma impozabila UE - ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Prestare servicii IT catre firma impozabila UE - schimbari 2015?

Buna ziua,

Sunt un PFA platitor TVA care presteaza servicii IT catre o firma impozabila din UE (code VIES valid). Depun 390 lunar si 300 trimestrial. Am citit www.avocatnet.ro/content/art...
si sunt nelamurit daca/cum imi va afecta asta activitatea. Trebuie sa ma inregistrez daca prestez asemenea servicii doar catre o firma impozabila?

Multumesc.
Ultima modificare: Duminică, 23 Noiembrie 2014
marius1975_2, utilizator
Cel mai recent răspuns: marius1975_2 , utilizator 11:23, 28 Noiembrie 2014
Din cate inteleg eu din respectiva modificare a Codului Fiscal, se incearca o simplificare a inregistrarii unei persoane impozabile care presteaza respectivele servicii care persoane NEIMPOZABILE in diferite state membre UE, fara a mai fi necesara inregistrarea in fiecare stat membru. Nu este cazul dvs., din cate inteleg.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plasare forta de munca in ue paris.blonda paris.blonda O firma inregistrata in scopuri de TVA in Romania presteaza servicii de plasare a fortei de munca catre o persoana impozabila din ue neinregistrata in scopuri ... (vezi toată discuția)
Pfa neplatitor de tva factureaza in ue servicii legate de bunuri din romania Mi-ha-il Mi-ha-il Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta: Un PFA neplatitor de TVA (nu a depasit plafonul) presteaza servicii legate de bunuri imobile din ... (vezi toată discuția)
Facturare cu sau fara tva? inregistrare roi? gistra gistra 1) Am o firma platitoare de TVA si prestez servicii IT la o firma neplatitoare de TVA din UK. In acest caz facturez cu TVA 0, TVA 24% sau fara TVA? 2) Am un ... (vezi toată discuția)