avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajare gestionar sub 21ani
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajare gestionar sub 21ani

Buna dimineata,
am angajat un absolvent de liceu care a implinit 19 ani pe functia de gestionar la un depozit de materiale de constructii.
Ulterior am citit in Legea 22/69 ca tinerii sub 21 ani nu pot fi angajati pe functia de gestionari decat cu anumite exceptii si in anumite domenii.
Imi puteti spune care sunt acele domenii ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:15, 24 Noiembrie 2014
Prin decizie a conducerii se pot stabili acele gestiuni . In practica, am intalnit urmatoarele posibilitati, daca constituie gestiune distincta :
- gestiune de rechizite si imprimate
- casier
- gestiune de scule si obiecte de inventare date in folosinta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare gestionar loremaria loremaria Ce conditii de studii trebuie sa indeplineasca o persoana pentru a fi angajata gestionar?In lg.22/1969 se mentioneaza niste instructiuni de stabilire a ... (vezi toată discuția)
Gestionar inalucan inalucan Va rog sa-mi spuneti si mie daca o persoana angajat in functia de laborant informatica poate avea sarcina de gestionar cu drept de semnatura, intr-o unitate de ... (vezi toată discuția)
Angajare persoana minora office.carmen office.carmen O persoana minora poate fi angajata pe functia de vanzator? Stiu ca legea permite ca norma de lucru,maxim 6 ore pe zi si acordarea a trei zile de concediu ... (vezi toată discuția)