am 2 popriri la servici pe jumatate din salariu.pe numele meu nu am nimic sant casatorit am 2 copii de 2 respectiv 4 ani .creditele sant de nevoi personale fara garantii fara giranti.sotia nu e bagata la niciun credit.Daca divortam si stabilim pensia alimentara jumatate din salariu ce pot face firmele de recuperari.pensia o platesc 22 de ani deacum inainte.Exista vreo sansa sa se prescrie sau nu?Are voie executoru sa sparga usa si sa ia mobila din casa si lucrurile ?frigider aragaz etc?
Nu e necesar sa divortati din pricina creditorilor.
Sotia poate cere pensie pt copii si in timpul casatoriei.
Tineti cont ca aveti deja poprire pe salariu,.nu va puteti intelege da platiti pensie de jumatate pt ca ramaneti fara bani. Ca poprirea sa fie mai mica trebuie ca si pt pensie sa aveti poprire pe salariu si impreuna popririle sa nu depaseasca jumatate din salariu.
Pensie pt doi copii se va stabili la max 1/3 din salariu, creditorii impartind diferenta pana la jumatate.
Si ce aveti in casa poate fi executat silit, insa nu bunurile de stricta necesitate.
Lege poprire
vicente73
buna ziua.in urma unui proces cu fosta sotie am o executare silita la o anumita suma de bani,pe care pana acum i-am achiatat cum am putut deoarece nu am avut ... (vezi toată discuția)