avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1010 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... pensie alimentara sau executare firme recuperari ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

pensie alimentara sau executare firme recuperari creante

am 2 popriri la servici pe jumatate din salariu.pe numele meu nu am nimic sant casatorit am 2 copii de 2 respectiv 4 ani .creditele sant de nevoi personale fara garantii fara giranti.sotia nu e bagata la niciun credit.Daca divortam si stabilim pensia alimentara jumatate din salariu ce pot face firmele de recuperari.pensia o platesc 22 de ani deacum inainte.Exista vreo sansa sa se prescrie sau nu?Are voie executoru sa sparga usa si sa ia mobila din casa si lucrurile ?frigider aragaz etc?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 17:33, 24 Noiembrie 2014
Nu e necesar sa divortati din pricina creditorilor.

Sotia poate cere pensie pt copii si in timpul casatoriei.
Tineti cont ca aveti deja poprire pe salariu,.nu va puteti intelege da platiti pensie de jumatate pt ca ramaneti fara bani. Ca poprirea sa fie mai mica trebuie ca si pt pensie sa aveti poprire pe salariu si impreuna popririle sa nu depaseasca jumatate din salariu.
Pensie pt doi copii se va stabili la max 1/3 din salariu, creditorii impartind diferenta pana la jumatate.
Si ce aveti in casa poate fi executat silit, insa nu bunurile de stricta necesitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Popriri plus pensie alimentara RaresNenciu RaresNenciu Bună ziua! Am doua popriri pe salariu. Peste o luna va trebui sa încep sa plătesc și pensie alimentara în urma unui divorț amiabil la notar. Întrebarea ... (vezi toată discuția)
Lege poprire vicente73 vicente73 buna ziua.in urma unui proces cu fosta sotie am o executare silita la o anumita suma de bani,pe care pana acum i-am achiatat cum am putut deoarece nu am avut ... (vezi toată discuția)
Scap de creditori prin divort gabaf gabaf Prin divort la notar si stabilire pensie de intretinere in cuantum mare ce mai pot face creditorii Giranti nu sant. (vezi toată discuția)