avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Popriri plus pensie alimentara
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Popriri plus pensie alimentara

Bună ziua!
Am doua popriri pe salariu. Peste o luna va trebui sa încep sa plătesc și pensie alimentara în urma unui divorț amiabil la notar. Întrebarea mea este: la cât se va ajunge cu popririle având în vedere ca voi plății și pensia alimentara. Va mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: RaresNenciu , utilizator 20:47, 6 August 2018
Nu are nici o legătură valoarea ratelor actuale cu faptul că veți plăti pensie de întreținere pentru copii.
Numai în cazul că veți ajunge executat silit și pentru pensia de întreținere se va pune problema priorității creditorilor.
Mulțumesc frumos pentru răspuns.
Scuzați-mă va rog. Dar la o eventuala apariție a celei de-a treia poprire, se poate tine cont de pensia alimentara? Adică, cumulate sa nu depășească jumătate din salariu net cu tot cu pensie. Mulțumesc anticipat.
Numai dacă pensia de întreținere va fi cea de a 3-a poprire.

Oricum de datorii nu veți scăpa, ba chiar se vor majora prin penalități.
Dar creditorii se pot îndrepta și spre alte bunuri mobile și imobile deținute de dvs spre a-și recupera banii.

Creditele neplătite sunt din timpul căsătoriei`?
Ultima modificare: Luni, 6 August 2018
Dapix, utilizator
Da, din timpul căsătoriei. Însă pensia alimentara e stabilita la notar sa o achit lunar, cash. Nu e prin hotărâre judecătorească. Înseamnă că poate apare și a treia poprire și nu se va tine cont ca am de plătit și pensia, nu?
Ultima modificare: Luni, 6 August 2018
RaresNenciu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara sau executare firme recuperari creante alexica alexica am 2 popriri la servici pe jumatate din salariu.pe numele meu nu am nimic sant casatorit am 2 copii de 2 respectiv 4 ani .creditele sant de nevoi personale ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara Marius0123 Marius0123 Buna ziua, Nu gasesc raspuns la urmatoarele intrebari: 1.Va rog sa imi spuneti daca pensia alimentara poate fi mai mare de 1/4 din venit daca doresc ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara sorinus71 sorinus71 Buna ziua, Am inaintat cererea de divort prin birou notarial la data de 11 Ianuarie 2012, care se va finaliza pe data de 13 Februarie 2012, ideea este ... ... (vezi toată discuția)