avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită EXECUTARE SILITA
Discuție deschisă în Executare silită

EXECUTARE SILITA

Buna ziua.
Am castigat in litigiu de munca cu fostul angajator si trebuie sa primesc o suma de bani. Am facut o cerere prin care am indicat contul meu bancar insa angajatorul nu a platit drept pentru care am apelat la un executor. As dori sa aflu care este procedura de executare , in special in cat ar trebui sa primesc suma de bani agreata de executor si probata de instanta de judecata. Este un termen in care se face poprire pe conturile fostului angajator (este o multinationala, ce incaseaza zilnic sume mari de bani) si cat dureaza pana intra in contul meu sumele de bani cuvenite?! Executorul are drept sa retina in conturile sale pentru o perioada de timp dupa care imi vireaza mie sau priemsc direct de la angajator?!
Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: cristi111us , utilizator 15:29, 25 Noiembrie 2014
Face poprirea si apoi va vireaza banii in cont.
Este stabilita o procedura anume si care este aceasta pentru a o citi si eu, intrucat executorul a facut poprire fostului angajator din 12.11.14 si ar fi trebuit sa imi intre banii?
Faptul ca (virgula) conturile fostului angajator au fost poprite nu trebuie sa va faca sa asteptati deja banii respectivi.
Nu va mai folosi virarile bancare ... atata tot , insa banii se pot trimite / primi si prin posta (mandat), si prin curier rapid, si pe / printr-un cont personal ... etc ... etc ...
Din pacate se poate tergiversa mult si bine demersul dvs ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe salar daca angajatorul este in criza financiara gh3gh1 gh3gh1 Avem salariati care au popriri pe salarii, infiintate de executori judecatoresti. Din cauza ca unitatea are mari probleme financiare, plata salariilor se va ... (vezi toată discuția)
Este abuz sau nu? sept_mihaela sept_mihaela am poprire pe salariu 1|3 ,pe care societatea o livreaza lunar in contul executorului,de ce acum mi sss-au blocat si conturile?nu mai inteleg nimic,puteti dv ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu vytyman vytyman Buna ziua, Acum o luna mi s a facut poprire pe salariu in urma unui ordin judecatoresc .Am primit anterior atat sotia mea cat si eu instiintare ca ni se ... (vezi toată discuția)