avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 909 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... consultare carte tehnic imobil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

consultare carte tehnic imobil

Buna ziua,

Intentionez sa achizitionez un apartament intr-un bloc nou (asociatia inca nu este infaptuita) iar dezvoltatorul nu vrea sa imi puna la dispozitie cartea tehnica a imobilului in vederea consultarii pe motiv ca nu vrea constructorul,
Exista un articol de lege prin care sa ii constrang sa imi ofere posibilitatea vizionarii?
Vreau sa o vizionez inainte sa platesc 70k euro :frantic:

Initial mi-a promis ca o voi putea viziona, am achitat deja 5% avans.

Multumesc frumos
Ultima modificare: Luni, 24 Noiembrie 2014
ContSters337266, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters337266 , utilizator 22:45, 24 Noiembrie 2014
Aveti posibilitatea sa solicitati documentele in baza careia a fost emisa cartea tehnica a imobilului,la serviciul specializat din primarie
Multumesc pt raspuns! Pe mine ma intereseaza ce fundatie are imobilul (adancime), betonul si fierul folosit...Gasesc aceste detalii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot verifica o constructie. valentinstan valentinstan Buna seara tuturor. Am achizitionat un apartament intr-un blocnou. De curand am vazut ceva ce ma pune pe ganduri si anume blocul meu este posibil sa nu aiba ... (vezi toată discuția)
Contract pentru constructia unei case antecume antecume Buna ziua, O sa va descriu mai intai situatia despre care vreau unele detalii. Am incheiat in urma cu aproximativ un an, un contract cu o firma de ... (vezi toată discuția)
Vicii imobil nou cumpărat prin prima casă. pot folosi asigurarea de la bancă? claudiah28 claudiah28 Buna ziua. Am cumparat un apartament nou in octombrie 2016. Inca din iarna trecuta au aparut problemele: mucegai, condens, apa pe jos in cantitati mari). ... (vezi toată discuția)