Buna ziua,
Va rog sa imi raspundeti la urmatoarele intrebari:
Trebuie sa deschid succesiunea dupa tatal meu. Acesta mai are un copil din alta casatorie despre care insa nu stiu nimic, nu am tinut legatura.Nu ii cunosc numele, adresa, absolut nimic, stiu doar ca a existat.
1.Cum pot gasi acest copil.?
2.Pot deschide succesiunea la notar sau numai instanta?
Multumesc
prin instanta trebuie, in cazul dvs. interesati-va la rude, imposibil sa n u se stie macar numele lui. mai devreme sau mai tarziu tot se afla de decesul tatalui dvs si el isi va face simtita prezenta. tot ce obtineti o sa trebuiasca sa impartiti cu el si daca lichidati bunurile, o sa trebuiasca sa ii acordati despagubire in bani - partea ce i se cuvine.
Multumesc pentru raspuns.
Stiu acest lucru si incerc sa o caut de ceva vremea si nu am nici o sansa. Relatiile s-au purt acum peste 40 de ani, probabil ea s-a maritat si nu mai are acelasi nume. Ma gandesc ca trebuie sa existe o procedura legala de urmat pentru gasirea unui mostenitor, altfel decat sa ma duc in instanta. Am incercat cu un amic la ev.pop si tot nimic.
Procedura pe care instanta o face care este ?
Banuiesc ca nu se poate astepta la infinit , mostenirea trebuie impartita intre cei ce o cer si este un termen limita pentru dezbatere.
Eu nu vreau sa fiu acuzat de nimic, deaceea si declar ca stiu ca mai este un mostenitor, cu toate ca tatal meu a fost numai in grtija mea, dar ma rog, asta e o alta poveste.
Nu stiu ce sa fac, nu gasesc celalat copil al tatului. Ma duc la notar si declar ca nu exista sau ma duc in instanta si declar ca exista dar nu stiu cine este?
Taxa de succesiune
liveomars
Buna ziua!
Care este procedura legala pentru taxa de succesiune in urma decesului mamei, mostenitori sunt: sotia si 2 copii.
Tatal vrea ca copiii sa renunte ... (vezi toată discuția)
Succesiune
Mihai Niculae
as vrea sa stiu si eu daca se poate stii cam cat dureaza sa deschizi o suucesiune?este o problema daca in testamentul tatalui meu este o alta adresa decat cea ... (vezi toată discuția)