avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire si succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire si succesiune

1.Tatăl meu împreuna cu cei 3 frați au moștenit după bunicul decedat 5 ha de pamânt, in mod egal fiecare câte 1,25 ha. Tatal meu și alți 2 frați au decedat.
Fratele în viață,necasatorit, fară moștenitori, dorește să vânda terenul de 1,25 ha;Menționez că există un singur titlu de proprietate pentru cei 4 moștenitori eliberat în anul 1994.
Care sunt mostenitorii de drept ai moștenitorilor după tatăl lor, decedați și care sunt formalitățile de îndeplinit ?
Menționez ca cei trei frați decedati au fost căsatoriti si au
copii, iar soțiile acestora sunt în viață;
Cu deosebită considerație , va mulțumesc pentru ajutor ;

Cel mai recent răspuns: SILVIA HORVATH , Contabil 10:42, 3 Decembrie 2014
trebuie sa faceti iesirea din indiviziune, chiar amiabil daca persoanele implicate se inteleg. se atribuie fiecaruia un lot conform actelor si astfel cel care doreste, poate sa-l instraineze.
Nu cred că este răspunsul potrivit la speța prezentată. Vă mulțumesc anticipat !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impartirea pamantului michelav michelav buna seara, am de adresat o intrebare cu rugamintea de a ma sfatui ce trebuie sa fac in aceasta problema: tatal meu a decedat ,el mai are inca 3 frati in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua tuturor ! bunica mea impreuna cu fratele au mostenit ... acn acn Buna ziua tuturor ! Bunica mea impreuna cu fratele au mostenit de la parinti un teren extravilan de 1,5 ha. Dupa decesul bunicii am facut succesiunea pentru ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate - vanzare parcele fara acordul celuilalt coproprietar bejatmarian bejatmarian Buna ziua..Mama a primit mostenire de la parinti ei cateva bucati de pamant ,este trecuta pe titlul de propietata alaturi de fratele ei.dar fratele ei a ... (vezi toată discuția)