avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Valabilitate RCA
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Valabilitate RCA

Daca inchiriez un autovehicul, si specific in contractul de inchiriere ca toate cheltuielile care sunt necesare din punct de vedere tehnic si legal care trebuiesc facute pentru a putea circula pe drunurile publice, sunt suportate de chirias, am dreptul sa inchei asigurarea RCA pe chirias ca utilizator, si daca este valabila din punct de vedere legal?
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 22:50, 25 Noiembrie 2014
Din punctul meu de vedere doar daca sunteti mentionat in talon ca si utilizator.
Ultima modificare: Marți, 25 Noiembrie 2014
ContSters334413, utilizator
O societate comerciala, cum poate sa-si inregistreze cheltuielile acestea, daca nu face RCA-ul ca utilizator a mijlocului respectiv?
Chiriasul poate fi contractant (platitor) al asigurarii facuta in numele proprietarului iar decontarea se face in baza prevederilor contractului de inchiriere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce cheltuieli pot fi deduse in urma unui comodat auto ? mihai_pirjol mihai_pirjol Buna ziua tuturor ! Vroiam sa aflu ce cheltuieli se pot deduce in urma incheierii unui comodat auto intre o PF si SRL. Persoana fizica care da in ... (vezi toată discuția)
Cui revine amenda pt rca/itp expirat - soferului sau companiei? vyvya vyvya Buna ziua, Sunt soferul unui autoturism apartinand companiei la care lucrez si as dori sa stiu daca este obligatia mea de a sti cand expira ITP si RCA sau ... (vezi toată discuția)
Legi noi = probleme noi timbrul de mediu LGLro LGLro Buna seara, [b]Poveste mea[/b]: Am cumpărat in aprilie 2012 un autovehicul înmatriculat în Brăila (eu sunt din București) , am încheiat un ... (vezi toată discuția)