avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1007 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediere motive financiare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediere motive financiare

Buna seara
Intrebare: Daca 4 angajati au fost concediati pt. ca dep. din care faceau parte trebuia inchis din motive financiare, la doua luni se afla ca firma face angajari, nu neaparat pt. acele posturi, pt. altele, ce poate face fostu angajat concediat legal, cat sa fie sanctionata societatea ca i-a concediat desi acum se pare ca nu au probleme financiare?
Cel mai recent răspuns: ContSters256771 , utilizator 10:58, 26 Noiembrie 2014
~ Conținut șters la cerere ~
multumesc, stiu aspectele acestea, intrebarea mea se referea la faptul ca: sunt trei luni de la concediere, primesc somaj, contestarea concedierii se poate face in maxim 45 zile de la comunicarea ei, deci eu nu mai pot contesta in instanta pt ca termenul a expirat. Intreb si astept si alte pareri avizate , celor care se ocupa cu solutionarea litigiilor in munca, evident multumind pt interesul de a ma lamuri utilizatorului bodeaalex.
@ BODEALEX

Se pare ca nu tineti cont de atentionarile noastre privind copy-paste a textelor din alte siteuri in paginile Avocatnet.ro. Acest forum incurajeaza originalitatea si te roaga sa intelegi ca informatiile publicate aici trebuie sa ajute oameni, nu sa prejudicieze autori de texte accesibile pe internet.

Textul postat de dvs este preluat mot-a-mot de aici:
[ link extern ] /

Va adresez , pentru ultima data, rugamintea ca odata postarea unor texte de pe alte siteuri in paginile avocatnet.ro sa mentionati si sursa de informare.

@ cosmin20141

In speta, fostii angajati nu mai pot face nimic.
Legea nu interzice unui angajator ca dupa desfiinatrea unui post sa nu mai angajeze.
cosmin20141 a scris:

ce poate face fostu angajat concediat legal

Isi poate cauta alt loc de munca.

Sugestia dvs pare una ironica, avand in vedere interesul meu fata de o situatie care creeaza un mare dezechilibru oricarui angajat....concediat. Cred ca locul dvs. nu este pe acest forum, ci la rubrica umor negru, multumesc.

Alte discuții în legătură

Modificare functie! ContSters74221 ContSters74221 buna ziua! doresca sa intreb daca intr-o companie unde activiatatea este organizata pe departamente,se mai poate schimba functia unui angajat cu o alta ... (vezi toată discuția)
Concedierea unui angajat pentru a face loc altuia sofianos sofianos VA ROG SA IMI EXPLICATI DACA ESTE POSIBIL CA INTR-O SOCIETATE IN CARE SE FAC CONCEDIERI COLECTIVE SE POATE CONCEDIA UN ANGAJAT FARA NICI O ABATERE MAI MULT ... (vezi toată discuția)
Schimbare petrulili petrulili Se poate pune in fata angajatului o dispozitie + o noua fisa a postului la semnat anuntandu-l ca vechiul post s-a desfiintat si alta varianta nu exista decat ... (vezi toată discuția)