Buna seara
Intrebare: Daca 4 angajati au fost concediati pt. ca dep. din care faceau parte trebuia inchis din motive financiare, la doua luni se afla ca firma face angajari, nu neaparat pt. acele posturi, pt. altele, ce poate face fostu angajat concediat legal, cat sa fie sanctionata societatea ca i-a concediat desi acum se pare ca nu au probleme financiare?
Dvs ati afirmat ca ati fost concediat legal. Eu v-am raspuns sincer ce cred eu personal ca puteti face in aceste conditii.
Daca toate conditiile legale au fost indeplinite in timpul concedierii dvs singurul lucru care il puteti face este sa va cautati un alt loc de munca.
Din ce spuneti dvs eu am inteles ca nu sunteti multumit cu faptul ca ati fost concediat dar sunteti constient de faptul ca departamentul in care ati lucrat producea pierderi angajatorului (cel putin asta am inteles eu din sintagma dificultati financiare). De altfel angajatorul nici nu a incercat sa redeschida departamentul respectiv ci a facut angajari pe alte posturi.
Consider ca enrgia care o folositi in momentul de fata pentru a cauta sa gasiti o modalitate de prin care fostul angajator sa fie sanctionat ar trebui sa o redirectionati in procesul de cautare al unui alt loc de munca. Cred ca ar fi mult mai constructiv pt dumneavoastra.
Schimbare
petrulili
Se poate pune in fata angajatului o dispozitie + o noua fisa a postului la semnat anuntandu-l ca vechiul post s-a desfiintat si alta varianta nu exista decat ... (vezi toată discuția)