avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 271 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Raspuns - promovare post vacant
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Raspuns - promovare post vacant

Buna seara,

Va scriu din nou cu speranta ca de aceasta data voi primi un raspuns de la dvs in legatura cu urmatoarea situatie.M am angajat in cadrul dgaspc in urma cu aproximativ un an negasind un loc de munca,in functia de infirmier sperand ca la un moment dat ca voi reusi sa trec pe postul de instructor de educatie care era vacant.in urma cu ceva timp s a scos postul de IE la concurs dar din pacate ,din anumite motive eu nu am reusit sa il promovez.Urmeaza sa se organizeze din nou concurs pentru postul respectiv dar daca nu se vrea ca eu sa fiu pe postul respectiv,nu o sa fiu chiar daca am studii superioare si poate as merita un post mai bun.Cui ma pot adresa cu exceptia sefului de centru bineinteles si cum pot obtine o avansare sau o transformare de post conform studiilor care nu sunt totusi in domeniu.
Multumesc!
Intrebare retorica. Orice post se ocupa prin concurs. Inscrieti-va la toate concursurile de ocuparea posturilor care va intereseaza .Nimeni nu poate interveni in favoarea dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Examen fraudat mariagu mariagu Buna ziua, Va scriu din nou despre o problema pe care am intampinat-o la locul de munca si despre care v-am mai scris, in legatura cu sustinerea unui examen ... (vezi toată discuția)
Trecere de la studii medii la studii superioare!? cunostinta cunostinta buna ziua! in contextul in care 2010 este un an de criza, va rog sa-mi spuneti cum se procedeaza (care este cadrul legal), in momentul cand o persoana ... (vezi toată discuția)
Incadrare studii superioare serev serev Sunt instructor educatie in cadrul DGASPC,as dori sa-mi spuneti daca in urma absolvirii studiilor superioare am dreptul legal la o marire de salariu, ceea ce ... (vezi toată discuția)