avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1160 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Alcool la volan
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Alcool la volan

Buna seara , in urma cu un an , mai exact pe data de 22-09-2013 am fost oprit in trafic de un echipaj de politie , am fost depistat in etilotest cu valoarea de 0.89 g in areul expirat , de atunci doar astazi am primit o citatie sa ma prezint la procuror..daca imi puteti spune ce se va intampla la procuratura ...va multumesc pentru sfaturi anticipat ...am fost plecat din tara si nu am mai apucat sa platesc probele de sange deci nu stiu cat au iesit la Iml ...
nu ma pricep in astfel de situatii... ma va trimite in instanta , dar ce se va intampla , voi primi cu suspendare ..sau ce va fi ?
Sunt multe necunoscute, nu poate nimeni sa va raspunda.
Se poate aplica o pedeapsa cu suspendare sub supraveghere daca va aparati corespunzator.
Veti avea avocat din oficiu si veti avea ultimul cuvant.
Este bine sa nu mizati pe avocatul din oficiu ci pe dvs. si sa va pregatiti bine ceea ce aveti de spus.
Aveti si dreptul de a va angaja avocat daca credeti ca nu va puteti descurca sa va aparati singur cu ocazia ultimului cuvant al inculpatului.
Avocatul din oficiu nu cred ca o sa aiba timp de dvs.

Este bine ca nu ati facut accident.
Era si mai complicat cazul.
Atata timp cat nu se cunoaste valoarea probelor biologice si nici situatia de fapt este prematur sa facem presupuneri.
Dupa indelungi asteptari am fost la politie, dosarul este trimis catre procuror am specificat ca nu doresc avocat , si domnul politai mi-a spus ca ar fi bine sa fac o cerere de urgentare a cazului probele au fost destul de mari 1.75 respectiv 1.55...

Alte discuții în legătură

Conducere sub influenta alcoolului Inconvenience Inconvenience Am fost prins cu alcoolemie de 0.84mg, care este pedeapsa pe care o pot primi nemaiavând antecedente.? (vezi toată discuția)
Alcool la volan .. No1 No1 Buna ! Pe scurt am fost prins beat la volan cu o alcolemie de 0,94 in alcooltest , in sange imi iese dublu , stiu ! Acuma intrebarea mea este la ce as putea sa ... (vezi toată discuția)
Permis anulat sau suspendat? vasilicalungu vasilicalungu Am fost opriti de un echipaj de politie, iar sotului meu i s-a luat proba cu aparatul etilotest , iar rezultatul a fost 0.75mg/l.Ulterior am fost la cea ... (vezi toată discuția)