avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Inchidere PFA munca dependenta
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Inchidere PFA munca dependenta

Salut! Am inchis un PFA cu munca dependenta. Cand m-am dus cu actele de ORC la ANAF, doamna de la ANAF mi-a spus ca nu are ce sa imi inchida pentru ca eu nu am depus nicio declaratie. Singura declaratie depusa de mine a fost la deschiderea PFA-ului si a fost o declaratie pe proprie raspundere ca nu mai realizez si alte venituri si ca daca se schimba ceva vin si anunt modificarea. Intrebarea este: Mai trebuie facut ceva acum? Sa mai incerc o data la anaf poate dau de altcineva?
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert Mihai PFA , Consultant fiscal 13:47, 16 Decembrie 2014
In acest caz nu aveti alte obligatii
Totusi, pt linistea dvs trimiteti actele de la onrc prin posta cu confirmare de primire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatii pentru plata impozite si accesorii pentru pfa radiat . dimadumitru520@gmail.com dimadumitru520@gmail.com Va salut!Am avut un pfa care s.a radiat la registrul comertului acum 2 ani .10.o8.2018.De atunci am plecat din tara pana acum cateva luni.In tot acest timp am ... (vezi toată discuția)
Inchidere pfa - plata contributii nicopfa nicopfa As vrea sa ma ajutati si pe mine cu cateva informatii, va rog. Am un PFA pe care doresc sa il inchid. Am depus anul trecut declaratiile necesare, insa am ... (vezi toată discuția)
Autorizare activitate microintreprindere la sediul social alexu33 alexu33 Buna ziua! Sunt asociatul unic al unei microintreprinderi pe care am creat-o depunand personal documentele la ONRC. Urmeaza sa efectuez activitati de ... (vezi toată discuția)