avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1062 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Preaviz incetare activitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Preaviz incetare activitate

Buna ziua , ma numesc Claudiu sunt din Tecuci si am urmatoarea problema:
Pe data de 24.11.2014 am primit noi cei 12 agenti de paza de la firma Personal Protection Information Objectives , o instiintare privind incetarea activitatii sub forma de preaviz , din data de 03.11.2014 , insa , adusa la cunostinta pe 24.11,2014.
Vreau sa stiu daca este legal acest lucru , anuntarea preavizului si obligarea semanarii lui la sfarsitul perioadei de preaviz.
Mai mult acum 2 saptamani , directorul de firma a venit sa semnam contractele pe perioada nedeterminata.
Prin urmare contractele noastre a celor 12 agenti inceteaza cu data de 01.12.2014 , din data de 03.11.2014 , dar am luat la cunostinta si semnat pe data de 24.11.2014
Va multumesc anticipat si astept o analiza daca este legal sau nu , acest lucru
Cel mai recent răspuns: penca_claudiu , utilizator 20:53, 26 Noiembrie 2014
In cazul dvs, preavizul incepe sa curga din data de 24.11.2014 si nu din 03.11.2014.

Cand ati inceput activitatea nu ati semnat c.i.m.?
ba da pe 22 septembrie am inceput activitatea cu o luna perioada determinata , si apoi a fost modificata clauza contractuala fiind pe perioada nedeterminata
Daca noi actionam in instanta avem castig de cauza ?
Nimeni nu va poate spune daca veti castiga sau nu litigiul.

In cazul in care , angajatorul sustine ca preavizul incepe din 03.11.2014 si nu din data comunicarii acestuia , atunci ar exista sanse in favoarea dvs .
pai asa e hartia cu data 3 si semnat pe 24.11.2014
noi am primit si semnat cu data de 24
dar pe hartie scrie ca preavizul incepe din data de 3

Alte discuții în legătură

Contract individual de muncăa pe perioadă determinată Licavasilica Licavasilica Sunt angajat pe perioada determinata pe funcția de gestionar. Am semnat un CIM pe o perioada de o luna de zile - 13.02-13.03 După două săptămâni ... (vezi toată discuția)
Notificare Michel TARLOWSKI Michel TARLOWSKI Am avut un CIM pe perioada nedeterminata cu perioda de proba 3 luni. Inceputul a fost pregatire pentru acest loc de munca Perioda de proba fiind 90 zile ... (vezi toată discuția)
Preaviz concediere , problema ! raduionut raduionut un urma unei altercatii intre mine si un angajat superior mie mai exact managerul de pe zona unde faceam eu parte am fost anuntat ulterior ca trebuie sa semnez ... (vezi toată discuția)