avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1086 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Preaviz incetare activitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Preaviz incetare activitate

Buna ziua , ma numesc Claudiu sunt din Tecuci si am urmatoarea problema:
Pe data de 24.11.2014 am primit noi cei 12 agenti de paza de la firma Personal Protection Information Objectives , o instiintare privind incetarea activitatii sub forma de preaviz , din data de 03.11.2014 , insa , adusa la cunostinta pe 24.11,2014.
Vreau sa stiu daca este legal acest lucru , anuntarea preavizului si obligarea semanarii lui la sfarsitul perioadei de preaviz.
Mai mult acum 2 saptamani , directorul de firma a venit sa semnam contractele pe perioada nedeterminata.
Prin urmare contractele noastre a celor 12 agenti inceteaza cu data de 01.12.2014 , din data de 03.11.2014 , dar am luat la cunostinta si semnat pe data de 24.11.2014
Va multumesc anticipat si astept o analiza daca este legal sau nu , acest lucru
Cel mai recent răspuns: penca_claudiu , utilizator 20:53, 26 Noiembrie 2014
Preavizul incepe sa curga de la data luarii la cunostinta si nu retroactiv.
Da in urma unei discutii (polemici) aprinse cu managerul genaral s-a modificat data si acum scrie 24/11/2014 pana pe 17/12/2014 .
Deci va multumesc din suflet pentru informatii insa se pare ca in Romanica asta a noastra se pare ca "privatul" te vrea prost , mi-a fost reprosat ca de unde stiu eu lucrul asta si ca daca tot stiu legislatie , de ce nu ma angajez in domeniu.
Adica ceva de genu , daca omuletzul are firma de paza alcatuita din 4 fosti securisti iesiti la pensie , acum deservesc o firma de exploatari petroliere Hunt Oil si vine in Tecuci , crezand ca o sa angajeze niste "batuti in cap" usor de manipulat , acum a primit o palma.
Deci sa nu cumva sa imi permit sa-l "trag la raspundere ditamai managerul general" , chiar m-a si "certat" la telefon ca l-am "deranjat" , i-a sarit ciorba pe pantoloni si s-a fript.
El trebuia sa participe azi la 13 intalniri si mi-a reprosat ca i-am stricat cheful.
Si acum seara ce sa vezi alte acte la semnat cu noua data .
Ahh , unde esti tu Tepes Doamne.....????

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract individual de muncăa pe perioadă determinată Licavasilica Licavasilica Sunt angajat pe perioada determinata pe funcția de gestionar. Am semnat un CIM pe o perioada de o luna de zile - 13.02-13.03 După două săptămâni ... (vezi toată discuția)
Notificare Michel TARLOWSKI Michel TARLOWSKI Am avut un CIM pe perioada nedeterminata cu perioda de proba 3 luni. Inceputul a fost pregatire pentru acest loc de munca Perioda de proba fiind 90 zile ... (vezi toată discuția)
Preaviz concediere , problema ! raduionut raduionut un urma unei altercatii intre mine si un angajat superior mie mai exact managerul de pe zona unde faceam eu parte am fost anuntat ulterior ca trebuie sa semnez ... (vezi toată discuția)