Buna ziua , ma numesc Claudiu sunt din Tecuci si am urmatoarea problema:
Pe data de 24.11.2014 am primit noi cei 12 agenti de paza de la firma Personal Protection Information Objectives , o instiintare privind incetarea activitatii sub forma de preaviz , din data de 03.11.2014 , insa , adusa la cunostinta pe 24.11,2014.
Vreau sa stiu daca este legal acest lucru , anuntarea preavizului si obligarea semanarii lui la sfarsitul perioadei de preaviz.
Mai mult acum 2 saptamani , directorul de firma a venit sa semnam contractele pe perioada nedeterminata.
Prin urmare contractele noastre a celor 12 agenti inceteaza cu data de 01.12.2014 , din data de 03.11.2014 , dar am luat la cunostinta si semnat pe data de 24.11.2014
Va multumesc anticipat si astept o analiza daca este legal sau nu , acest lucru
Da in urma unei discutii (polemici) aprinse cu managerul genaral s-a modificat data si acum scrie 24/11/2014 pana pe 17/12/2014 .
Deci va multumesc din suflet pentru informatii insa se pare ca in Romanica asta a noastra se pare ca "privatul" te vrea prost , mi-a fost reprosat ca de unde stiu eu lucrul asta si ca daca tot stiu legislatie , de ce nu ma angajez in domeniu.
Adica ceva de genu , daca omuletzul are firma de paza alcatuita din 4 fosti securisti iesiti la pensie , acum deservesc o firma de exploatari petroliere Hunt Oil si vine in Tecuci , crezand ca o sa angajeze niste "batuti in cap" usor de manipulat , acum a primit o palma.
Deci sa nu cumva sa imi permit sa-l "trag la raspundere ditamai managerul general" , chiar m-a si "certat" la telefon ca l-am "deranjat" , i-a sarit ciorba pe pantoloni si s-a fript.
El trebuia sa participe azi la 13 intalniri si mi-a reprosat ca i-am stricat cheful.
Si acum seara ce sa vezi alte acte la semnat cu noua data .
Ahh , unde esti tu Tepes Doamne.....????
Notificare
Michel TARLOWSKI
Am avut un CIM pe perioada nedeterminata cu perioda de proba 3 luni.
Inceputul a fost pregatire pentru acest loc de munca
Perioda de proba fiind 90 zile ... (vezi toată discuția)