avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Recuperare imprumut
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Recuperare imprumut

Buna ziua,am o probleme putin mai veche,totusi sper intr-o rezolvare.In toamna anului 2006 am imprumutat 8000 de lei unui coleg de serviciu al fiicei mele,care isi cumparase un apartament si nu mai avea resurse financiare pentru a-si repara acoperisul care necesita reparatii urgente.Considerand ca este o persoana cunoscuta am depus banii in contul sau.Pana in momentul de fata nu am primit nici un ban inapoi.Pe parcurs el a devenit concubinul fiicei mele si astfel nu am mai insistat,dar dupa 8 ani de concubinaj s-au despartit.In cei 8 ani de concubinaj fiica mea l-a ajutat sa faca o renovare completa a apartamentului,ea avand salariu mai mult mare,iar la despartire nu vrea sa-i dea nimic din cheltuielile facute.Va rog daca se poate un sfat cum as putea recupera suma acordata de mine in calitate de creditor.
Cel mai recent răspuns: Ilenuta123 , utilizator 14:47, 26 Noiembrie 2014
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj relație de concubinaj Lianadan Lianadan Partaj relație de concubinaj Bună ziua, Am deschis proces de partaj în urma unei relații de concubinaj. Locuința este a părinților lui, la care ... (vezi toată discuția)
Partaj in concubinaj Ilenuta123 Ilenuta123 Buna ziua,doresc daca se poate cateva lamuriri.Dupa o convietuire in concubinaj de 8 ani ,la despartire pot primi ceva din ce am investit in locuinta ... (vezi toată discuția)
Partaj complicat negonic negonic Sunt casatorit legal de 23 ani .Aproximativ 5 ani am trait in concubinaj .Pe 8 iunie avem divortul . Problema va fi la partajare si doresc urgent un raspuns ... (vezi toată discuția)