avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită sc de negasit! cum o executam?
Discuție deschisă în Executare silită

sc de negasit! cum o executam?

suntem un sc si avem o hotarare legalizata si investita cu titlu executoriu pt vreo 3500 lei impotriva altei societati. am facut cerere la un executor judecatoresc in vederea executarii respectivei societati, insa executorul zice ca nu gaseste aceasta societate, ea nu mai functioneaza la punctul declarat la Registrul Comertului, desi tot aici figureaza cu activitate. prin ce modalitate putem sa recuperam creanta? tragem la raspundere administratorul? sau cum....?
Cel mai recent răspuns: erebul , utilizator 16:38, 17 Iulie 2009
de aceea ma intreb daca pot initia o actiune cumva impotriva administratorului, insa nu stiu in ce masura raspund pentru neplata facturilor.
V-am mai spus incercati o plangere penala. Politia il va gasi cu siguranta. In cazul PF-ului, "administatorul" cum ii spuneti, raspunde cu intreaga sa avere, daca nu ma insel.
Multumesc pentru indrumare! O sa incerc si cu aceasta plangere la politie! :bow:
daca este pf atunci la impozite si taxe locale trebuie sa figureze cu ceva imobile pe nume! Executorul silit le poate executa pe acestea!
Daca nu are nimic ce ar putea executa executorul judecatoresc, cereti condamnare penala a persoanei fizice, ca nu aveti de unde sa va recuperati banii daca nu are proprietati de executat. Sa stea la "racoare" apoi !
Multumesc inca o data pentru sfaturi !

Alte discuții în legătură

Faliment alinionel alinionel din cauza unor litigii comerciale cu o anumita firma, aceasta a cerut intrarea in faliment o firmei mele. mentionez ca eu am INTREPRINDERE INDIVIDUALA. sa ... (vezi toată discuția)
Pf-aurile se pot cesiona? cammelyu cammelyu am un pf-a de 5 ani si ma intereseaza daca il pot cesiona sau daca ma costa ceva sa il inchid sau daca pot declara faliment .multumesc (vezi toată discuția)
Executare silita dangisca dangisca In calitate de persoana fizica am fost asociat intr-o societate care a intrat in faliment din cauza unor indivizi care au furat 150.0000 lei dintr-un ... (vezi toată discuția)