avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Citatie conform Legii nr.595
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Citatie conform Legii nr.595

Prietena mea a fost condamnata la 12 ani pentru omor in 2012. Acum a primit o citatie conform legii 595. Oare ce inseamna asta? S-ar putea sa i se mai reduca din pedeapsa? Poate cineva sa ma ajute cu un raspuns competent?
Cel mai recent răspuns: MariusDorin , utilizator 14:33, 27 Noiembrie 2014
Este vorba de art. 595 si priveste aplicarea legii mai favorabile. Se poate sa i se reduca pedeapsa.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Art. 15 cod penal ContSters241638 ContSters241638 Art. 15 Aplicarea facultativă a legii penale mai favorabile în cazul pedepselor definitive Când după rămânerea definitivă a hotărârii de ... (vezi toată discuția)
Legea penala mai favorabila pentru minor thenewrares thenewrares Daca am fost condamnat la inchisoare cu suspendare pentru o infractiune savarsita in timpul minoratului ce cale de atac am impotriva sentintei dat fiind faptul ... (vezi toată discuția)
Condamnat la 7 ani inchisoare- aplicare lege mai favorabila? stylev1 stylev1 Am si eu o intrebare : Sotul meu este condamnat la 7 ani cu inchisoare pe legea veche acum cu aplicarea legii penale mai favorabile i se poate lua si lui din ... (vezi toată discuția)