avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... AVANS TOATA SUMA TREBUIE FACTURA
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

AVANS TOATA SUMA TREBUIE FACTURA

Am facut un contract vinzare cump cu o firma de termopane am dat avans toata suma find asa mai ieftin vreu sa intreb, ca firma trebuia sa dea factura pe suma respectiva sau ajunge chitanta ce au dat si sa aduca factura cind monteaza asa au zis,si daca cumva nu efectueaza lucrarea acest lucru pe mine ma afecteaza (ca nu a dat factura)va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters327136 , utilizator 02:01, 1 Decembrie 2014
~ Conținut șters la cerere ~
ati platit in avans, nu-i problema, daca firma e serioasa; iar daca nu-i (si cu factura tot aia ar fi), in baza chitantei veti putea dovedi ca ati dat bani acolo.
e ok sa vina cu factura cand aduc termopanul – in factura sunt inscrise materialele si costul lor + costul manopera.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare chitanta de mana leus leus Se poate cere in instanta anularea unui inscris sub semnatura privata pentru urm motiv: - s-a incheiat un inscris sub semnatura privata la data de ... (vezi toată discuția)
Reabilitare termica cu probleme Tudort34 Tudort34 blocul meu a intrat in reabilitare termica find aproape finalizat..problema mea este urmatoarea: am ajuns singura persoana din bloc care nu are termopanele ... (vezi toată discuția)
Probleme recuperare bani StoAdrian StoAdrian Am vrut sa cumpar termopane de la o firma pe care o \\"stiam\\" firma serioasa, am platit un avans de 500 e, primind promisiune ca in 2 sapt vor fi gata si ... (vezi toată discuția)