avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1295 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Casatorie cetatean Indian
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Casatorie cetatean Indian

Buna,
Ma intereseaza care este procesul si actele necesare casatoriei cu un cetatean indian, dar rezident intr-o alta tara, non EU.
Care sunt actele necesare, durata obtinerii lor, de unde si cum se obtine cerificatul de celibat si cutuma.

Multumesc,

Larisa
Cel mai recent răspuns: Anda43 , utilizator 20:54, 26 Noiembrie 2014
Doamna,

nu va legati viata de ...himere...aparentele is intotdeauna pozitive...aratam ce dorim sa se vada.

Daca vreti sa stiti ce va asteapta peste cativa ani, va povestesc eu...fiul meu e la 2.000 km si de 1.5 ani ma chinui prin justitii sa l repatriez.

Asa ca, de preferat unul de acasa...caruia sa i vederi mai usor metehnele, decat unul aparent rafinat, scarnav pe dinauntru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte casatorie cu cetatean indian georgetazih georgetazih Doresc sa ma casatoresc cu un cetatean indian in Romania. El vine cu viza pe 3 luni de vizita. Are toate actele necesare pt. casatorie in Romania, dar la ... (vezi toată discuția)
Divort.am nevoie de sfaturile d-voastra.trebuie sa rezolv definitiv situatia asta. ContSters101235 ContSters101235 Am fost la 5 birouri de avocati pt consultatii si am primit 4 opinii diferite. Doua aproape ca coincid. As vrea sa vad si alte opinii inainte de a decide. Ma ... (vezi toată discuția)
Sunt disperata!ajutor!pt viza unui cetatean egiptean cu care vreau sa ma casatoresc in romania laraiva laraiva I s-a dat viza de aici,dar acolo i s-a cerut la ambasada un cont de 50 de euro pe zi,pt perioada ,,vizitei\'\'.Ma intreb cu furie de ce nu sunt reglementari ... (vezi toată discuția)