avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... camera de supraveghere in litigii de munca
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

camera de supraveghere in litigii de munca

Am deschis actiune la tribunal pentru neplata orelor suplimentare. Zilnic efectuam cate 4 ore peste program iar sambata si duminica 8-10 ore, timp de 3 luni dupa care mi-am dat demisia. Angajatorul a depus la dosar un pontaj din care reiese ca lucram doar 8 ore de luni pana vineri si atat.
Pot solicita ca proba in proces vizionarea inregistrarilor video efectuate de camerele de supraveghere? A mai folosit cineva aceasta proba.Daca da, imi puteti da un articol de lege care prevede acest lucru? Cu multumiri,
Cel mai recent răspuns: a_gmona , utilizator 21:56, 29 Noiembrie 2014
Art. 265 NCPC

Înscrisul este orice scriere sau altă consemnare care cuprinde date despre un act sau fapt juridic, indiferent de suportul ei material ori de modalitatea de conservare şi stocare.

Art. 266

Înscrisurile pe suport informatic

Înscrisul pe suport informatic este admis ca probă în aceleaşi condiţii ca înscrisul pe suport hârtie, dacă îndeplineşte condiţiile prevăzute de lege.
Societatea nu e obligata sa pastreze imaginile. Poate pretinde ca nu mai are inregistrarile. Singura d-voastra sansa e marturia sau declaratia notariala a colegilor de munca.
Multumesc mult, sper sa ma ajute informatiile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fotografii judiciare alexa_25 alexa_25 Buna ziua, in ceea ce priveste administrarea de probe in cadrul unui proces civil, pot cere introducerea de catre parat respectiv ipj , a fotografiilor ... (vezi toată discuția)
Datorie neplatita jamelia jamelia Buna seara! acum 2 ani am imprumutat pe cineva cu 1500 euro, considerand acea persoana de buna credinta.De ceva vreme ma tot amana.As vrea sa pornesc o ... (vezi toată discuția)
Neplata orelor suplimentare LEONY2003 LEONY2003 buna ziua Lucrez la o firma multinationala din luna septembrie, si desi am in contract un program de 8 ore cu sambata si duminica liber, muncesc in realitate ... (vezi toată discuția)