avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1048 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Fotografii judiciare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Fotografii judiciare

Buna ziua, in ceea ce priveste administrarea de probe in cadrul unui proces civil, pot cere introducerea de catre parat respectiv ipj , a fotografiilor judiciare?
Cel mai recent răspuns: tudorsad , utilizator 23:49, 26 Iunie 2016
Cf. art 265 ncpc: Înscrisul este orice scriere sau altă consemnare care cuprinde date despre un act sau fapt juridic, indiferent de suportul ei material ori de modalitatea de conservare şi stocare.

Deci, puteti cere orice probe care sa fie utile instantei pentru solutionarea cauzei, sa fie pertinente si in stransa legatura cu acea cauza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Camera de supraveghere in litigii de munca a_gmona a_gmona Am deschis actiune la tribunal pentru neplata orelor suplimentare. Zilnic efectuam cate 4 ore peste program iar sambata si duminica 8-10 ore, timp de 3 luni ... (vezi toată discuția)
Datorie neplatita jamelia jamelia Buna seara! acum 2 ani am imprumutat pe cineva cu 1500 euro, considerand acea persoana de buna credinta.De ceva vreme ma tot amana.As vrea sa pornesc o ... (vezi toată discuția)
Mijloacele de probã - pertinenþã, concludenþã. Înregistrarea ºedinþei de judecatã courvoisier courvoisier Daca inregistrarile audio nu sunt acceptate, consider ca se incalca dreptul la aparare. Presupunand ca adversarul minte permanent, denatureaza realitatea si ... (vezi toată discuția)