avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1052 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... TEREN PRIN LICITATIE
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

TEREN PRIN LICITATIE

VREAU SA CUMPAR UN TEREN INTRAVILANT PRIN LICITATIE. PE CF APARE
PARTEA II B1
INTABULAREA, DREPT DE PROPRIETATE, CU TITLUL DE CUMPARARE, DOBANDIT PRIN CONVENTIE, COTA ACTUALA 1/1 SC Y SRL

LA PARTEA II B2
se noteza interdictia de instrainare si grevare, in favoarea SC X SRL
LA PARTEA III (FOAIE DE SARCINA
*CONTRACT DE VANZARE-CUMPARARE NR,,/
C1 INTABULARE, DREPT DE PRIVILEGIU IMOBILIAR, VALOARE 47.657,70 RON + TVA PENTRU PRETUL RAMAS NEACHITAT SC X SRL

CE PARERI AVETI? E IN REGULA? SAU MAI BINE SA NU MA COMPLIC?
VA MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: BEJENARU PETRU , Expert judiciar 23:50, 30 Noiembrie 2014
Daca este notat in cartea funciara interdictia de instrainare , atunci nu va complicati deloc .... cautati in alta parte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Extras cf pentru informare - ipoteca in favoarea bancii ralucagrecu ralucagrecu Buna ziua, Dorim sa cumparam un apartament, iar proprietarul a avut ipoteca in favoarea bancii (pe o suma echivalenta cu 1/4 din valoarea apartamentului). ... (vezi toată discuția)
Cumparare teren lillyian20 lillyian20 Buna ziua, daca se poate sa ma ajutati , doresc sa cumpar un teren in spatele casei mele,am fost la Cartea funciara si am solicitat un extras CF,in urma ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare - cumparare apartament ipotecat, riscuri florisimi florisimi Va rog sa ma lamuriti ce poate arata urmatorul paragraf dintr-un contract de vanzare: Imobilul nu este grevat de sarcini, cu exceptia ipotecii pentru suma de X ... (vezi toată discuția)