avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... valabilitate mail
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

valabilitate mail

Este luat in considerare de instanta un mail prin care cer rezilierea unui contract cu un operator de telefonie?
Cel mai recent răspuns: adema1980 , utilizator 00:09, 27 Noiembrie 2014
In mod obisnuit un mail ar putea constitui proba, dar nu una foarte relevanta sau decisiva, si doar impreuna cu alte inscrisuri.
La d-voastra situatia e si mai delicata intrucat aveati posibilitatea legala sa trimiteti scrisoare recomandata sau sa inregistrati cererea la registratura.
Parerea mea e ca mailul nu va fi considerat cerere oficiala de reziliere contract, intrucat nu exista dovada primirii cererii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate constitui parte civila o persoana care trimite un e-mail in instanta? acropolis acropolis Se poate constitui parte civila in dosar penal o persoana care trimite un e-mail in instanta? E-mail-ul a fost trimis in termen la prima instanta. Persoana ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract vodafone tictac tictac Buna ziua, In urma cu circa 18 luni mi-am prelungit contractul cu Vodafone telefonic, operatorul prezentandu-mi oferta de servicii, tariful si faptul ca mi ... (vezi toată discuția)
Reclamatie operator telefonie mobila nadel72 nadel72 De la inceputul lunii iulie am tot facut cereri de reziliere a contractului. Cand vom fi luati in seama? Facturi tot continua sa fie emise, pana cand? Oricum ... (vezi toată discuția)