avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1057 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Retrocedare teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Retrocedare teren

Doresc sa stiu daca mai pot solicita retrocdare teren agricol, cu documente de la arhivele statului?
Cel mai recent răspuns: URIAS , utilizator 09:30, 27 Noiembrie 2014
Daca nu ati depus cerere pentru retrocedarea acestui teren, la aceasta data este tardiva solicitarea. Ultimul termen pentru reconstituirea dreptului de proprietate in baza legilor fondului funciar a fost 30 noiembrie 2005 conf. legii nr.247/2005.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea fondului funciar -retrocedare pamant ellamoise ellamoise Conform Leg.nr,18/1991, ale Legiinr.169/1997 si ale Legii nr.1/2000 cu modificarile ulterioare am primit o parte din pamantul mostenit de la parintii ... (vezi toată discuția)
Fond funciar rarev2005 rarev2005 Am si eu problema...daca ma puteti ajuta... Bunicul meu este mostenitor al unui teren in Voluntari....impreuna cu fratelel sau....Fratele sau a facut cerere ... (vezi toată discuția)
Obtinere titlu proprietate george82 george82 Buna ziua, Tatal meu a primit o parcela de pamant in folosinta in urma reformei agrare din 1948 si in acelasi timp a fost inscris intr-un tabel cu ... (vezi toată discuția)