avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CIM partial
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CIM partial

La CIM cu timp partial (ex: una ora pe zi/5 ore/saptamana): daca avem o astfel de situatie, cu 5 ore pe sapt, avem posibilitatea legala de a stabili ca cele 5 ore le face lunea, de exemplu?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:06, 27 Noiembrie 2014
In momentul incheierii CIM-ului cu timp partial trebuie specificat cum se face repartizarea programului de lucru.
In CIM, la H.Durata muncii, pct.2, lit. a) scrieti:

" a) Repartizarea programului de lucru = in fiecare zi de luni cate 5 ore, intre orele... ".
In c.i.m. va trebui mentionat : durata timpului de munca 1 ora/zi, inegal. Repartizarea timpului facandu-se astfel : luni 5 ore/zi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Timpul inegal de lucru lauraadriana lauraadriana In cadrul unui CIM deja incheiat se poate stabili un program de lucru inegal de 10 ore zilnic timp de 4 zile pe saptamana (40 ore)? Spre ex. de luni pana ... (vezi toată discuția)
Program de munca inegal Daliborka Daliborka Buna ziua in cazul in care se doreste repartizarea programului inegal cum se procedeaza? desi programul zilic este de la 8-17 (o ora pauza de masa), dar s--a ... (vezi toată discuția)
Angajare cu timp partial iubilache iubilache Buna ziua. O persoana este angajata cu 8h/zi la o firma. Eu la firma mea as dori sa o angajez cu 50 h/luna inegal. Intrebarea mea este daca in contractul de ... (vezi toată discuția)