avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Recuzare Avocat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Recuzare Avocat

As dori sa stiu daca poate fi recuzat un avocat a carui sustinere si probe contine falsuri fata de care s-au facut plangeri penale in urma carora s-a decis inceperea urmaririi penale pentru faptele reclamate.
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 22:35, 10 Decembrie 2014
Nu se poate recuza un avocat.
Probele au fost propuse de către partea pe care o apără avocatul. Iar susținerile avocatului trebuie să fie în general favorabile părții care l-a angajat, deci nu ar putea fi tras la răspundere pentru acest lucru.
Dacă știți că există probe falsificate prezentate, ați putea invoca falsul pentru a se cerceta .
Da, recuzarea este imposibila.
Avocatul partii adverse trebuie sa o apere pe ea.
Daca a facut falsuri nu prezinta relevanta in procesul undebapara partea potrivnica.

Doar daca va fi suspendat si nu ar avea dreptul sa profeseze v-ar ajuta sa scapati de el.
Buna ziua. Daca se poate, as dori un raspuns de la un maestru, cum sunteti dumneavoastra. Am av din oficiu, azi nu am putut veni la sedinta, pt ca am adormit asteptand sa primesc pe mail o comunicare despre cum, cu ce ne prezentam. Pana la 5 dimineata (lucreaza noaptea) nu am primit nimic (eu trimisesem probe la cabinet, pe mail). A acceptat o amanare pentru o tranzactie propusa de reclamant) cu care nu sunt de acord si o refuzasem si pe reclamanta (aceasta nu este de incredere). Domnul avocat m-a anuntat telefonic de la judecatorie ca accepta si a fost enervat, nu atinut cont ca nu sunt de acord. Nu cred ca mai poate sa ma reprezinte cu solicitudine.
Puteti renunta la avocatul propriu in orice moment, este dreptul dvs. Ce nu se poate recuza e avocatul celorlalte parti din proces.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala judecator! mircea_1973 mircea_1973 Buna ziua ! Daca formulez o plangere penala impotriva unui judecator ,mai are competenta sa judece cauza pe rol?Eu sunt parte in proces! multumesc ... (vezi toată discuția)
Intampinare pentru un proces smacicas smacicas Buna seara, un prieten este chemat la un proces intre companii de asigurare in legatura cu un accident de masina,as vrea sa stiu ce inseamna intampinare,la ce ... (vezi toată discuția)
Acte si declaratii suplimentare in proces aelemarac aelemarac Buna ziua, In timpul desfasurarii pledoariilor din proces, am voie sa mai prezint in sustinere noi acte? Si cand mi se vor pune intrebari de catre avocatul ... (vezi toată discuția)