avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1146 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Amenzi
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Amenzi

buna ziua am acumulat amenzi de 5800 lei si nu am servici asi vrea sa stiu ce pot pati amenzi penale nu am,va multumesc
Cel mai recent răspuns: padureanram , utilizator 11:18, 27 Noiembrie 2014
Posibil ca autoritatea fiscala responsabila domiciliului dvs,sa dispuna executarea silita
In final va constata ca nu detineti bunuri in evidenta,situatie in care poate solicita instantei de judecata transformarea amenzii in zile/ore de munca in folosul comunitatii
se poate transforma an anchisoare? an cat timp se sterg amenzile ?
va multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce fac cu amenzile? remuszica remuszica Bună ziua. La începutul anului acesta, aflându-mă în incinta liceului în care învățam, eu împreună cu un coleg am primit câte un proces verbal de ... (vezi toată discuția)
Am luat amenda rat si mi-a venit scrisoare de la anaf (minor) BogdanXKR BogdanXKR Buna ziua,am luat acum cateva zile o amenda la rat pe baza ca nu aveam bilet(nici casa nu gaseam si nici soferu nu avea,ma rog)si am zis ca e ok ca imi vine ... (vezi toată discuția)
Amenda judiciara daliamih daliamih Buna seara.Sotul meu a primit o amenda judiciara,in 15 decembrie 2009.Va rog sa-mi spuneti,daca se prescrie si cand.Anul trecut in vara, inca nu aparea ... (vezi toată discuția)