avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... plata intretinere bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

plata intretinere bloc

In urma unei restante la intretinere (cca 3000 ron) am fost chemat in judecata de catre asociatia de proprietari , dar dupa 2 saptamani dupa ce eu achitasem suma integrala. Trebuie sa ma prezint neaparat la proces cu chitanta doveditoare sau ar trebui sa se retraga plangerea ? Este posibil ca indiferent de verdict sa fiu obligat la plata cheltuielilor de judecata ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:58, 27 Noiembrie 2014
Pentru finalizare rapida,este de preferat sa va prezentati in instanta sa depuneti copie dupa chitanta justificativa,astfel incat instanta sa dispuna respingerea actiunii asociatiei de proprietari
Este posibil ca indiferent de verdict sa fiu obligat la plata cheltuielilor de judecata ?

Pentru raspuns concret ,era necesar sa ne comunicati cerererile reclamantei
Solutia instantei de judecata este conditionata de cererile reclamantei,daca asociatia de proprietari a realizat demersurile de recuperare sume cu titlu de restanta,daca a depus dovada,este posibil ca instanta sa dispuna obligarea dvs la achitare cheltuieli de judecata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorie asociatie adrianngr adrianngr am fost dat in judecata de asociatia de proprietari pentru o datorie de 3150 ron din care am platit 1500 ron.se poate incheia actiunea sau continua pana la ... (vezi toată discuția)
Preluare datorii intretinere la cumpararea apartamentului georgiana23 georgiana23 Buna ziua! Va rugam mult, daca puteti sa ne ajutati intr-o problema. Vrem sa ne cumparam un apartament cu 2 camere in Iasi prin programul Prima Casa. ... (vezi toată discuția)
Restanta intretinere antonyc antonyc Buna ziua, As vrea sa stiu care este prioritatea si ordinea legala de achitare a restantelor catre asociatia de propietari , in fapt Am avut o restanta de ... (vezi toată discuția)