avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Plangere Asociatia de locatari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Plangere Asociatia de locatari

In blocul in care stau s-au facut in ultimele 10 zile trei debransari de la instalatia centralizata de termoficare pentru montare de centrale termice. Problema este ca locatarul de deasupra mea de la etajul IV ( ultimul nivel)a taiat tevile de intregire a returului de agent termic astfel incat caloriferul aferent nu se mai incalzeste decat partial. Am contactat o persoana de la APATERM Galati care mi-a comunicat ca exista un aviz de debransare pe adresa vecinului meu,dar cu termen de ,,la primavara,, si nu s-a incheiat nici un proces verbal. Vecinul a fost destul de amabil si mi-a dat chiar si un numar de telefon de la firma care i-a efectuat lucrarea . Cum procedez mai departe ce drepturi am , cui ma adresez?
Cel mai recent răspuns: ausfahrt , utilizator 13:29, 27 Noiembrie 2014
Instalatia interioara de termoficare este proprietatea asociatiei. Trebuie sa va adresati presedintelui si administratorului.
Stiu ca v-am dat o veste proasta dar asta este situatia..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata pierderilor la caldura mara70 mara70 Locuim intr-un bloc din Galati si trebuie sa platim pierderile de la Apaterm chiar daca suntem debransati. Apartamentul este situat la ultimul nivel, etajul ... (vezi toată discuția)
Debransare partiala. marius2k marius2k buna ziua. locuiesc in galati, unde situatia incalzirii centralizare este incerta. am ceva datorii la intretinere pe care nu voi reusi sa le achit pana la ... (vezi toată discuția)
Buna seara. intentionez sa incep renovarea unui apartament si ... Irinel09 Irinel09 Buna seara. Intentionez sa incep renovarea unui apartament si doresc sa schimb si caloriferele.Apartamentul se afla la etajul 2, iar pe coloana respectiva de ... (vezi toată discuția)