avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Recuperarea cheltuielilor de judecata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Recuperarea cheltuielilor de judecata

Daca reclamantul a obtinut scutirea integrala de la plata taxei de timbru pe valoare , la sfirsit daca eu pierd procesul , instanta ma pune sa platesc banii dati de stat catre pirit ??
Cel mai recent răspuns: aloistiloi16 , utilizator 18:02, 27 Noiembrie 2014
Nu este foarte clara intrebarea. Dumneavoastra ce sunteti: reclamant sau parat?
PIRIT SI VOI PIERDE PROCESUL .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli de judecata ContSters326883 ContSters326883 Daca pierd un proces civil iar piritul a avut scutire 100% la taxe de timbru etc , eu am sa platesc cheltuieli de judecata , sau nu ? (vezi toată discuția)
Taxa timbru rodica stan rodica stan Buna ziua, rog raspuns: intr-un proces de succesiune, cine stabileste cuatumul taxei de tibru pe care trebuie sa o plateasca reclamantul pt. massa ... (vezi toată discuția)
Care va fi hotararea instantei in acest caz? ContSters338989 ContSters338989 [u]PARTAJ JUDICIAR :[/u] 1. am cerut atribuirea in natura a cotelor de 2/3 din casa si teren 2.piritii au cerut toata casa si cota lor de 1/3 din teren ... (vezi toată discuția)