avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1078 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reziliere contract
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reziliere contract

Buna ziua,


As dori sa reziliez contractul cu firma de tv/internet si as vrea sa ma folosesc de faptul ca ei mi-au prezentat o grila de programe care include HBO-uri pt o anumita suma , iar dupa ce am semnat si m-au cablat am sunat sa intreb de ce nu am programle din grila prezentats gen HBO. Mi-au motivat ca daca vreau sa le vad trebuie sa platesc in plus si ca acea grila a fost cu titlu informativ. Mentionez ca nici unde nu se specifica in Anexa la contract sau in contract ca acea grila ar fi pur informativa. Ce sanse as avea sa rezilez contratul in baza acestui fapt fara sa platesc daunele cerute de ei?
Cel mai recent răspuns: caif , utilizator 15:20, 27 Noiembrie 2014
N-avem cum sa va raspundem fara sa vedem contractul. Nu cred ca exista ghicitori p 'aci. Postati un link catre contractul scanat cu datele personale si ale firmei eliminate, il citim si apoi ne dam cu parerea. :yes:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare grila operatori de cablu andr3i1990 andr3i1990 Buna ziua, De curand am achizitionat un apartament in Popesti Leordeni. La momentul semnarii contractului de vanzare-cumparare am fost obligat sa semnez un ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telekom (internet fix si tv) Alex379 Alex379 Buna ziua! Am semnat un contract cu Telekom, care cuprinde pachetul de servicii Internet fix si Televiziune. Vreau sa reziliez contractul inainte de ... (vezi toată discuția)
Clauze abuzive??? caif caif Buna ziua, Recent mi-am luat un aparatement de la Metropolitan Residence si odata cu achitionare ap mi-a fost impus ca trebuie sa iau si serviciile de tv+net ... (vezi toată discuția)