avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Inmatriculare auto fara certifical fiscal
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Inmatriculare auto fara certifical fiscal

Buna,

Am nevoie de ajutor. Vreau sa cumpar o masina iar proprietarul nu are disponibil certificatul fiscal si mi-a promis ca mi-l va trimite prin posta dupa maxim 2 saptamani de la data cumpararii masinii. Ce se intampla daca nu imi trimite certificatul acesta? Va trebuie sa il dau in judecata? Stiu ca nu pot inmatricula masina pe numele meu fara acest document.

Multumesc mult,
Bogdan

Ultima modificare: Joi, 27 Noiembrie 2014
bogdanblue, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:59, 27 Noiembrie 2014
Imposibilitatea prezentarii certificatului fiscal,ridica suspiciuni asupra eventualelor debite in evidenta fiscala
Nu demarati achizitia bunului mobil fara certificat fiscal
Sa presupunem ca am cumparat masina.
Ce se intampla daca nu imi trimite certificatul acesta? Va trebuie sa il dau in judecata?
Daca amiabil nu solutionati,ramane varianta prin instanta de judecata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Birou intermedieri vanzari auto marianrus1962 marianrus1962 Am incheiat un contract de vanzare-cumparare a unui autoturism adus de ``afara`` la un birou de intermedieri auto, am primit contractul si numerele rosii dar ... (vezi toată discuția)
Am cumparat o masina si cel care a vandut-o a promis ca trimite ... mariangal mariangal Am cumparat o masina si cel care a vandut-o a promis ca trimite prin posta fiscalul. La randul lui o cumparase de la altcineva cu fiscal. Nu a mai trimis ... (vezi toată discuția)
Cumparare masina fara fiscal si fisa de inmatriculare ceacea ceacea va rog sa ma ajutati intr-o problema:am cumparat o masina inmatriculata in Romania printr-un intermediar din alt oras, anunt de pe internet,insa nu am fost ... (vezi toată discuția)